Jak se Kofi Kingston a Xavier Woods snažili uctít památku Brodieho Leeho?

Kofi Kingston a Xavier Woods z The New Day vystoupili v poslední epizodě show WWE The Bump. Během toho, jak povídali o jejich nedávném oblečení, které bylo inspirováno hrou Mortal Kombat, tak Woods prozradil něco víc o filozofii jejich wrestlingových oděvů.

„Je to jen pro nás. Ale víme, že pokud děláme něco pro sebe, děláme to i pro naše lidi. Lidí, se kterými si povídáme, ale i lidí, kteří pracují v byznysu jako my. Když jsme byli děti, během sledování WWE jsme viděli různé věci na obrazovce a říkali jsme si 'To je cool. Je to zábava. Ale co bych udělal já na jejich místě?'”

„Nyní jsme na jejich místě, můžeme dělat to, co dělat chceme. A všechny ty děti, které mají takovou myšlenku si říkají 'tito kluci jsou naši, protože dělají to, co bych chtěl dělat já. Nosí to, co bych chtěl nosit já, zápasí stylem, jakým bych chtěl zápasit i já. Dělají narážky, které bych dělal i já.'”

„Takže to je to, co to je. Nejsme oblíbení zápasníci tvého starého otce, chápeš co tím myslím? Přijedeme tam, jdeme tvrdě, ale hlavně vás chceme zabavit. Nejdůležitější však je, že se budeme bavit.”

Téma diskuse se následně otočila na už nebohého Brodieho Leeho (Luke Harper), který byl blízkým přítelem obou, Kingstona i Woodse. Mluvili o jeho vlivu na byznys a jak uctili jeho památku.

„Byli jsme si s ním velmi blízcí” řekl Kingston. Stále nedokážu uvěřit tomu, že už není mezi námi. Ale to, co můžeme udělat na jeho počest, na počest jeho jména, abychom uctili jeho památku a vliv, který měl, to uděláme.”

„Žijeme velmi jedinečný životní styl a je to místy více než náročné. Mít v šatně někoho jako je Luke Harper vždy pomohlo dostat se přes tyto těžké časy, změnilo se to na skvělé chvíle. Stačilo ho mít u sebe.”

„Ovlivnil životy lidí pozitivním směrem. Takže to nejmenší, co můžeme udělat na počest jeho památky, čest jeho jména, tak to uděláme. A rovněž seznámit svět s tím, jak výjimečný a jak úžasný člověk to byl.”

Kingston a Woods pak dostali otázku, jaké to bylo moderovat WrestleManii 33 v roce 2017. Dvojice vyprávěla o tom, jak se oni a Big E chopili této příležitosti.

„Čas jsou peníze. Lidé vám to budou vždy říkat.” řekl Woods. „Takže to, že jsme měli možnost moderovat WrestleManii bylo na jedné straně absurdní. Když jste dítě, tak si nezvyknete říkat, 'Chtěl bych moderovat WrestleManii.' Není to zrovna výhra v loterií.”

„Ale když takovou příležitost dostanete, řeknete bez váhání - ano. Nebyla to běžná věc, aby zápasníci moderovali tuto show, tak jsme byli ve velmi zvláštní pozici, jestli to vůbec bude fungovat. Takže skutečnost, že jsme nejen měli možnost to udělat, ale aby nám patřil i první moment WrestlemManie, my v oblečení z Final Fantasy 14, byl výjimečný.”

„Neplánujete něco takového.” dodal Kingston. „Mnozí byli nešťastní z toho, že nás neviděli zápasit. Opravdu nešťastní. Ocenili jsme jejich vášeň, ale bylo to zvláštní. Je velmi málo lidí, kterým se povedlo moderovat tuto placenou akci. Takže to, že nám projevili takovou obrovskou důvěru bylo samo o sobě neskutečné.”

„A ještě k tomu uvést návrat The Hardy Boyz. Ve Final Fantasy oblečení. Kdyby mi jako malému řeknete během toho jak jsem hrál Final Fantasy na základní škole, že jednoho dne budu mít oblečený Final Fantasy kostým, budu moderovat WrestleManii a uvedu návrat Hardy Boyz, tak bych se na vás podíval a zeptal bych se 'Na čem právě fičíš?'. Ale když se na to zpětně podívám, řeknu si, zvládli jsme to! Takže to přece byla čest!”

Kofi Kingston a Xavier Woods budou už tuto neděli obhajovat své týmové tituly RAW proti týmu AJ Styles & Omos.

Autor článku: Miroslav Galo


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky