Peyton Royce o nepovedeném rozhovoru s Vincem McMahonem, který ji možná stal práci ve WWE

Peyton Royce

Poté, co došlo k rozpadu The IIconics se očekával velký singles push pro Peyton Royce. Ten ale nepřišel a nakonec byla z WWE propuštěna.

Peyton Royce v nedávném rozhovoru prozradila, že k jejímu propuštění mohl přispět její nepovedený rozhovor s Vincem McMahonem.

WWE pro ni neměla žádné plány a tak se rozhodla, že se setká přímo s Vincem McMahonem, aby mu představila svůj nápad. Bohužel její snaha nedopadla vůbec podle jejích představ.

„Rozhodla jsem se, že půjdu za Vincem, měla jsem v hlavě to, co jsem mu chtěla říct, ale on to velmi rychle smetl ze stolu. Měla jsem tento jeden konkrétní nápad, který jsem mu chtěla představit, ale on chtěl diskutovat o jiných nápadech - ale jiné nápady jsem neměla. Chtěla jsem mluvit o tom jednom, tomu jsem věnovala svůj čas a úsilí. Vince se mě zeptal: 'Jak se bavíš?'. Já jsem ale introvert a domácí typ, který rád sedí doma na gauči se svými psy a kouká na televizi.”

„Prostě na mě zíral a já si v hlavě říkám: 'Něco musím vymyslet', ale nemohla jsem nic vymyslet - neměla jsem žádné nápady. Nejsem lhářka. V podstatě jsem mu řekla: 'Je mi to líto, jsem nudná, jsem ráda doma, když nepracuji'. Pravděpodobně i to přispělo k tomu, že jsem přišla o svou práci.”

Peyton Royce už potvrdila, že ona i Billie Kay budou po propuštění z WWE opět vystupovat jako tým, přičemž by chtěly působit v AEW nebo Impact Wrestlingu.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky