Tony Khan o vyjádřeních Vince McMahona na adresu AEW, velkých návratech na SummerSlamu a další zlaté éře wrestlingu

Vince McMahon & Tony Khan

Souboj mezi WWE a AEW zatím ani zdaleka nepřipomíná to, čeho jsme byli svědky v devadesátých letech mezi WWE a WCW. Tony Khan ale věří, že je to jen otázkou času.

Vince McMahon se během zveřejnění finančních výsledků společnosti v červenci / júli tohoto roku vyjádřil na adresu AEW, že tuto společnost nepovažuje za konkurenci.

„Nepovažuji je za konkurenci způsobem, jakým jsem kdysi v minulosti považoval WCW, ani zdaleka ne. Nejsem si jistý, jaké jsou jejich plány pro investice, pokud jde o jejich talenty, ale možná jim můžeme poskytnout další.”

Tony Khan se v rozhovoru pro DAZN vyjádřil k těmto slovům šéfa WWE Vince McMahona.

„Vnímají nás jako rivaly nebo konkurenci? Říkají, že nejsme, ale slyšel jsem, že AEW shows jsou na monitorech v zákulisí, takže to beru jako kompliment, pokud nás sledují, zatímco se snaží spustit svou vlastní show.”

„Do jisté míry mají můj obdiv, protože snažit se produkovat svou vlastní show a přitom sledovat jinou show je něco jiného. Dal jsem všechno do produkce našich shows, takže nepřichází v úvahu, abych se díval na něco jiného.”

Krátce poté, co AEW přivedla CM Punka, Bryana Danielsona a Adama Colea se během SummerSlamu vrátili Becky Lynch a Brock Lesnar. Mnozí si myslí, že šlo o reakci právě na velké debuty v AEW, ale Tony Khan si tím není jistý.

„Nemůžu s jistotou říct, co mají na srdci. SummerSlam je pro ty kluky velká věc, takže možná měli dlouho v plánu, že to bude místo, kam se Brock a Becky vrátí. Musíme pokračovat v tom, co jsme dělali doteď, a to je snaha dát lidem, našim fanouškům, co nejlepší wrestlingový produkt můžeme.”

Tony je fanouškem wrestlingu od dětství a tvrdí, že o úspěchu AEW nikdy nepochyboval, no jeho otec považoval spuštění vlastní wrestlingové společnosti za špatný nápad.

„Naprosto jsem věřil, že AEW bude fungovat, nikdo mě nemohl nepřesvědčil o opaku. Můj otec si myslel, že je to špatný nápad, ale já jsem vždy věděl, že mám elán, touhu a znalosti, aby to fungovalo. V těchto situacích podporuji sám sebe a rád si myslím, že jsem si vybudoval obchodní prozíravost, abych z AEW udělal nejlepší wrestlingovou společnost na světě. Když máš v sobě ten oheň, aby něco fungovalo, tak proč bys poslouchal někoho jiného?”

Během rozhovoru ještě dodal, že zatím tam ještě nejsme, ale fanoušci se mohou těšit na novou zlatou éru wrestlingu, jakou jsme zažili, když se WCW a WWE snažily fanouškům poskytnout tu nejlepší zábavu.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...

Reklama

Který zápas na placené akci AEW Dynasty 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky