Brutalita v ringu AEW nebude uniklým dokumentem zákazů nijak ovlivněna

Will Ospreay vs. Kenny Omega

Minulý týden se na internet dostal interní dokument, který obsahoval zakázané chvaty v AEW, což vyvolalo přesvědčení, že dojde k výrazné změně produktu této společnosti.

Podle tohoto dokumentu se v seznamu zakázaných chvatů a úderů nacházejí například nechráněné údery židlí do hlavy, údery do zadní části hlavy, AEW wrestleři nebudou smět plivat, krvácet mezi diváky, používat zbraně mezi diváky, fyzicky komunikovat s diváky nebo brát od diváků jídlo či pití.

Dále tam patří spoty se stoly, žebříky, židlemi, piledrivery a všechny jeho variace nebo vysoce rizikové skoky/pády v ringu i mimo něj, simulované dušení, boj mezi diváky, nebo úmyslné krvácení.

Wrestling Observer však informoval, že tento dokument existuje již dávno a proto nebude znamenat žádnou změnu pro současný produkt AEW.

Dave Meltzer dodal, že v podstatě ani nejde tak o seznam zakázaných chvatů a spotů, jako o věci, které podléhají schválení ze strany producentů a trenérů.

Pokud ale patříte k větším hvězdám s dostatečnou důvěrou od vedení AEW, tak máte možnost v ringu improvizovat do takové míry, že může na tento seznam naprosto zapomenout, tvrdí Meltzer.

Mnoho fanoušků znepokojily nejen Danielsonovy křeče během zápasu s Kazuchikou Okadou, ale také brutální zápas mezi Kennym Omegou a Willem Ospreayem na placené akci Forbidden Door.

Kenny Omega ale fanoušky označil za příliš přecitlivělé ohledně obav o zdraví wrestlerů.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky