Sami Zayn o tom, zda rozhodnutí Kevina Owense zůstat ve WWE ovlivnilo jeho rozhodnutí

Kevin Owens & Sami Zayn (Foto: WWE)

Sami Zayn i Kevin Owens nedávno opětovně podepsali kontraky s WWE po spekulacích o jejich možném odchodu do AEW. Zatímco Owens podepsal nový víceletý kontrakt v prosinci / decembri loňského roku, Zayn jej následoval o měsíc později.

V nedávném rozhovoru pro Cultaholic dostal Zayn otázku, zda Owensovo rozhodnutí zůstat ve WWE ovlivnilo jeho myšlenkový proces. Zayn připustil, že tomu tak mohlo být „podvědomě”, přičemž dodal, že byl rád, že zůstává ve WWE, protože společnost mu vyjádřila, že je vysoce ceněnou hvězdou.

„Nevím, to je dobrá otázka. Nevím, protože ve skutečnosti působíme v rámci různých shows, ale naše kontrakty končily přibližně ve stejnou dobu, takže nevím. Není to tak, že bychom v tom byli spolu, co se týče vyjednávání nebo čehokoli podobného nebo dokonce rozhodování. Ať už učinil jakékoli rozhodnutí, nevím, jestli to na 100 procent ovlivnilo mé rozhodnutí nebo naopak. Ale na podvědomé úrovni jsem si jist, že to pomohlo.”

„Ale ve WWE jsem byl opravdu už dlouhodobě velmi spokojen, dali mi velmi jasně najevo – a nejen tehdy, během jednání, ale v posledním období roku, roku a půl, že jsem ceněnou součástí rosteru a cítím se být ceněný a dostávám spoustu televizního času.”

Zayn zopakoval, že je nadšený, že zůstává ve WWE.

„Takže jsem byl velmi šťastný, dokonce jsem kreativně stimulován, což vím, že je někdy obtížné ve WWE. S tolika talentovanými lidmi, někdy se nevyhnete tomu, že zůstanete pozadu, ale s WWE jsem se tak necítil už moc dlouho. Takže to byl opravdu hlavní faktor, který mě vedl k rozhodnutí zůstat.”

„Jsem velmi šťastný, že jsem zůstal, protože se cítím cenný, cítil jsem se oceňován, a to se odazilo na množství televizního času, který jsem dostal. Takže pro mě bylo zbytečné o tom uvažovat, právě teď jsem tady šťastný a jsem rád, že můžu pokračovat ve své práci.”

Už tuto neděli se na WrestleManii 38 uskuteční Anything Goes Match - Johnny Knoxville vs. Sami Zayn.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky