Omos o tom, jak moc mu pomohli Taker, Lashley a MVP na jeho cestě k zápasu s Brockem Lesnarem

Brock Lesnar vs. Omos

Omos je v současnosti značně v ústraní a zdá se, že WWE pro něj v současnosti nemá žádné využití. Za svůj vrchol kariéry může zatím považovat zápas s Brockem Lesnarem na WrestleManii 39.

V rozhovoru pro Daily Mail prozradil, jak moc mu pomohli při jeho cestě k tomuto zápasu Undertaker, Bobby Lashley a MVP.

Undertaker se netají tím, že je jeho fanouškem a vzala si ho pod svá křídla. Dospělo to dokonce až do bodu, kdy ho Omos začal vnímat jako inspiraci a kladl si otázku, co by v této situaci udělal Deadman.

„Stal se hlasem v mé hlavě. Když zápasím, přemýšlím, co by udělal Undertaker, co by řekl? V televizi mi říkají, co mám dělat, a já to zpracovávám podle toho, co mi řekl Undertaker. Udělal by tohle? Řekl, abych to udělal takhle. Stal se mým speciálním mentorem.”

Zatímco Undertaker mu poskytl několik cenných rad na základě toho, co se naučil během své slavné kariéry, Omos dostal několik cenných lekcí od Bobbyho Lashleyho z první ruky.

Vděčí mu za to, že ho během jejich souboje před WrestleManií 38 fyzicky připravil na cestu do Suplex City na WrestleManii 39.

„Hodně jsem se toho naučil. Před touto WrestleManii jsem Bobbymu řekl, že mu děkuji. Brock je velmi intenzivní. Kdybych s Bobbym nepracoval, myslím, že bych nebyl jako wrestler připraven na to, abych se Brockovi postavil. Takže to, že jsem s ním zápasil, mě připravilo. To by nebylo možné bez práce, kterou jsem odvedl s Bobbym Lashleym.”


Navzdory velké vděčnosti těmto dvěma veteránům za jejich rady a pomoc, je to MVP, kdo je pravidelně po jeho boku a dělá vše proto, aby v tomto byznysu uspěl.

„Ja a MVP jezdíme společně. Je to jako vztah staršího bratra a mladšího bratra. Hodně mi pomohl, nedrží jazyk za zuby, řekne vám, co si opravdu myslí. Je to špatný lhář. Když se zeptám, jestli jsem dobrý, dá mi skutečnou zpětnou vazbu, hodně mi pomohl v mém rozvoji.”

Omos & MVP

Pokud jde o samotného Brocka Lesnara, tak Omos má pouze slova chválí, přičemž se domnívá, že The Beast nikdy nezíská skutečné uznání za to, jak pronikl do tohoto byznysu.

„Brock je tak úžasný a talentovaný. Myslím, že se mu nedostává uznání, které si zaslouží... Tenhle byznys má promyšlený až do morku svých kostí.”

Omos se pak věnoval konkrétním aspektům jeho přednosti.

„Od jeho výrazu tváře přes fyzickou stránku až po jeho prodej. Ví co dělá.”

Omos také ocenil Lesnara za jeho přizpůsobivost.

„Chápe svou roli podle toho, kam je postaven .... Takový on je.”


Ačkoli se o Lesnarovi někdy říká, že se s ním špatně pracuje, Omos o spolupráci s desetinásobným bývalým světovým šampionem říká jen samá pozitiva.

„Vzpomínám si, že jsem s ním vedl rozhovor o tom, jak se mám připravit, a on mi jen řekl: 'Neboj se!'.”

Omosova zkušenost s Brockem spočívala v tom, aby na ikonu bojových sportů udělal dobrý dojem.

„Chtěl jsem se ujistit, že se bude bavit. To je vždycky můj cíl. Když vás to baví, chcete v tom pokračovat.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky