Proč Brock Lesnar neuspěl v armádě?

Brock Lesnar

Se jménem Brocka Lesnara budou navždy spojeny hlavně dvě společnosti - WWE a UFC - v obou dosáhl těch největších úspěchů.

Ne vše v jeho životě však skončilo úspěchem, přičemž kromě kariéry v NFL přišel ještě jeden mnohem dřívější neúspěch a zklamání.

Ve své knize Death Clutch: My Story of Determination, Domination, and Survival popsal to, jak chtěl být součástí armády, ale nedopadlo to podle jeho představ.

„Bylo mi sedmnáct a byl jsem na cestě do Fort Leonardwood v Missouri... Jediný problém byl, že jsem šel do národní gardy, abych se přidal k místní dělostřelecké zásobovací jednotce. Pracovali jsme s výbušnými náložemi, které měly červený a zelený kód. To jsem chtěl dělat. Ale po očním testu, který ukázal, že jsem červeno-zeleně barvoslepý, jsem byl přidělen k úřednické službě. Dovedete si představit tu mou velkou prdel, jak celý den sedí u obrazovky počítače? To nebylo to, co jsem si představoval, když jsem se přihlásil. Naštěstí pro mě jsem neprošel testem psaní na klávesnici, a to byl konec mé kariéry u národní gardy.”

Brock Lesnar v současnosti stále pokračuje ve své kariéře profesionálního wrestlera ve WWE. Už tuto sobotu ho čeká zápas s Codym Rhodesem na SummerSlamu.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky druhé části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky