Triple H se vyjádřil k zapojení Vince McMahona do kreativního řízení WWE

Triple H

Triple H se na tiskovce po skončení prémiového live eventu SummerSlam věnoval různým tématům a otázkám. Řeč přišla také na zapojení Vince McMahona v kreatinním řízení.

HHH uvedl, že Vince McMahon se nepodílí na každodenním kreativním řízení, ale zdůraznil, že nebýt Vince McMahona, tak dnes by žádná WWE a možná i celý profesionální wrestling neexistoval.

„Důvodem, proč je WWE tím, čím je, důvodem, proč je a existuje tento byznys, nejen WWE, můžete argumentovat, a to velmi oprávněně, že bez Vince a jeho vize pro tento byznys by tu možná už nebyl. Byly věci, které byly v té době velmi populární, roller derby a podobné věci, které prostě zmizely z povrchu zemského. Jeho vize změnila tento byznys, změnila ho celý, na 50 let. To je neuvěřitelný úspěch. V tomto byznysu není většího myslitele. Kdybychom v tuto chvíli my všichni ve chvílích, kdy máme čas, nehledali u něj radu ohledně myšlenek nebo nápadů, nebo kdybychom měli nějakou otázku, nešli za ním a nezeptali se ho, byli bychom hloupí, kdybychom to nedělali. Je do toho zapojen každý den? Ne. Je tady neustále? Ne. On si ale zaslouží právo, aby to mohl dělat.”

Vince McMahon se aktuálně nevěuje žádné funkci ve WWE, protože se zotavuje z operace páteře. Jak dlouho bude mimo zatím nevíme, ale nebyl přítomen ani na včerejším SummerSlamu.

Server RSN potvrdil, že dokonce ani na dálku nedocházelo k žádným změnám ze strany Vince McMahona.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky