Endeavor už zřejmě brzy získá kontrolu nad WWE

Ari Emanuel & Vince McMahon

Začátkem letošního roku WWE oznámila, že se spojí s UFC do nové společnosti TKO Holdings Group, která bude spadat pod společnost Endeavor, přičemž dohoda bude pravděpodobně dokončena někdy v druhé polovině roku 2023. Nové informace naznačují, že nyní existuje konkrétnější časový plán uzavření dohody.

Podle zprávy společnosti Endeavor o výsledcích hospodaření za 2. čtvrtletí společnost očekává, že kontrolu nad WWE a nově vzniklou společností TKO Holdings Group získá do poloviny až konce září / septembra. Brandon Thurston si také povšiml komentáře generálního ředitele společnosti Endeavor, Ariho Emanuela, který uvedl, že po uzavření dohody dojde k „okamžitým úsporám nákladů a synergiím”, ačkoli Emanuel neupřesnil, jaké role budou zrušeny nebo sloučeny.

V současné době má Vince McMahon zůstat předsedou WWE, tedy ve funkci, kterou na začátku roku převzal, aby pomohl usnadnit prodej společnosti. Zatím není známo, jak by nedávný příkaz k domovní prohlídce a předvolání před velkou porotu mohly ovlivnit plány McMahona na pokračování ve funkci předsedy. McMahon se v současné době zotavuje z vážné operace zad.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky