Vysílání včerejšího SmackDownu skončilo zhasnutím ikonické lucerny Braye Wyatta

Ikonické křeslo Braye Wyatta

Zdroje ze zákulisí už včera potvrdily, že WWE změnila původní plány pro páteční SmackDown, který měl obsahovat návrat Jimmyho Usa.

To se ale nakonec nestalo, jelikož ve včerejší modré show byla vzdána pocta Terrymu Funkovi a Windhamu Rotundovi, kterého fanoušci znají spíše jako Braye Wyatta, poté, co obě hvězdy tento týden zemřely, přičemž Wyatt nás navždy opustil ve věku 36 let.

V úvodu show, kdy byly všechny hvězdy na jevišti nechyběl ani Erick Rowan, bývalý wrestler WWE a poslední člen úplně prvního a původního obsazení The Wyatt Family. Nechyběl ani Braun Strowman, který je také jeden z členů The Wyatt Family, ale aktuálně je kvůli zranění mimo ring.

Vysílání včerejší show skončilo dojemnou poctou, kdy Wyattova ikonická lucerna v ringu potemněla spolu se světly „světlušek” v davu poté, co L.A. Knight porazil Finna Balora v hlavním taháku show.

Tento zápas byl také poctou pro charakter Braye Wyatta, jelikož LA Knight byl jeho posledním soupeřem, zatímco Finn Bálor byl jeho velkým rivalem.

Poté, co LA Knight zvítězil, světla v aréně zhasla. Uprostřed ringu se objevila osamělá lucerna a na obrazovce se objevila grafika Wyatta. Fanoušci (neboli „světlušky”) v aréně rozsvítili své telefony a vysílání SmackDownu se za skandování „Děkujeme, Wyatte” skončilo.







Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky