JoJo Offerman napsala srdceryvný příspěvek svému snoubenci Brayi Wyattovi

JoJo Offerman & Bray Wyatt

Zatímco wrestlingový svět těžce nesl tragickou smrt Windhama Rotundy alias Braye Wyatta, nikdo se s touto ztrátou nevyrovnával hůře než jeho rodina. Patří mezi ně i jeho snoubenka, bývalá wrestlerka/hlasatelka WWE, JoJo Offerman, která byla s Wyattem téměř deset let a má s ním dvě společné děti.

JoJo Offerman včera na Instagramu zveřejnila srdceryvný vzkaz muži, kterého nazvala svou životní láskou.

„Tento příspěvek jsem napsala a přepsala tolikrát, protože na světě není tolik slov, abych popsala Windhama a to, co pro mě znamená. Ale taky jsem se tomu vyhýbala, protože to všechno je díky tomu nějakým zvláštním způsobem až příliš skutečné. Láska mého života mi chybí tak moc, až to bolí. Byl vším, co jsem kdy chtěla, a vším, co jsem nikdy nevěděla, že potřebuju, a dávám mu to najevo každý den.”

„Jsem mu vděčná, že mi dovolil, abych ho milovala tak silně. Ale jsem tak požehnaná, že on mě miloval tak silně na oplátku. Byl a vždycky bude tím nejlepším člověkem, kterého znám, mým nejlepším přítelem a spřízněnou duší. Windham mi opravdu dal lásku, která vydrží celý život, ach, zlato, děkuji Ti za to. Byl to ten nejlaskavější, nejzábavnější a nejstarostlivější muž na světě. Díky němu jsem se každý den cítila nadmíru výjimečná. Díky němu se každý cítil výjimečný, což byla jedna z milionu věcí, které jsem na něm milovala.”

„Naše pouto bylo magické, něco, čemu jsme rozuměli jen my dva. A toto krásné pouto přivedlo na svět dvě dokonalé děti. To je další věc, byl NEJLEPŠÍM tátou. Rodina pro něj byla VŠECHNO. Windham mě znal lépe než já sama sebe.”

„Byl to jediný člověk na světě, před kterým jsem mohla být sama sebou, a on to nejen akceptoval, ale i miloval. Pláču, protože bych si přála, abychom měli víc času, miláčku, ale usmívám se, protože jsem byla požehnaná, že mě miluješ i v tom čase, který jsme měli. Vždycky tě budu milovat, Windhame. Vždycky budu našim dětem ukazovat, jak úžasný je jejich táta. Vždycky se budu snažit, aby věděly, jak moc je miluješ. A vždycky na tebe budu pyšná. Miluju tě navždy, zlato, znovu se setkáme.”

Bray Wyatt zemřel 24. srpna na infrakt během spánku a našla ho právě JoJo, ale navzdory okamžité snaze o záchranu jeho života mu už nikdo nedokázal pomoci.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky