Další kritika Codyho Rhodese a jeho charakteru ve WWE

Cody Rhodes

Cody Rhodes se od návratu do WWE stal okamžitě TOP babyface hvězdou a jednou z tváří celé WWE. Ne každý ho však takto vnímá.

Před několika měsíci jsme vám přinesli vyjádření Konnana, který uvedl, že Rhodesův současný gimmick je „super kýčovitý”, a také ho za to kritizoval.

„Řeknu vám, Cody Rhodes opravdu vypadá super kýčovitě. Podle mě vypadá neupřímně. Vypadá jako prodejce ojetých aut, televizní evangelista a politik, s takovým tím falešným úsměvem, s opravdu bílými zuby, v obleku, vlasy má vždycky perfektně upravené, chodí tam a hraje si s dětmi a s každým si plácá. Je to trochu kýčovité.”

Tento týden se kriticky na adresu Codyho Rhodese vyjádřil bývalý writer WWE, Vince Russo, podle něhož Cody není skutečnou megahvězdou, protože mu chybí přitažlivost pro příležitostného fanouška.

„Cody Rhodes není pro běžného fanouška. Není. Nemám zájem sledovat RAW. Kdyby tam byla nějaká megahvězda, tak bych se na něj chtěl dívat. Takový je příležitostný fanoušek, brácho. ... Když je to dobré, tak se na to budu dívat. Když to bude špatné, budu se dívat na něco jiného.”

Russo také tvrdí, že WWE efektivně nevyužila Codyho Rhodese. Poznamenal, že Rhodes se často objevuje v televizi, ale kreativní směřování jeho postavy se omezilo na interakce s diváky, například na otázky typu: „Farmingville, New York, o čem chcete mluvit?”. Russo tvrdí, že tento přístup nijak výrazně nepřispívá k vývoji postavy Codyho Rhodese.

„Neudělali s ním nic, kromě toho, že tam každý týden chodí a říká: 'Farmingville, New York, o čem si chcete promluvit?' Cody tu show netvoří. Nic s ním neudělali.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky