Stačilo málo a Tyson Kidd by zemřel přímo v ringu

Tyson Kidd & Natalya

V roce 2015 došlo během dark zápasu Samoa Joe vs. Tyson Kidd k velmi vážnému zranění, které zřejmě definitivně ukončilo kariéru Tysona Kidda v ringu. Jeho návrat do ringu by nedával žádný smysl.

Samoa Joe mu nasadil svůj finisher, po kterém došlo k vážnému zranění krku. Vzhledem k povaze jeho zranění, které spočívalo v přetržení vazu držícího obratel C2, byla míra přežití pětiprocentní. Z těch pěti procent, která přežila, však 99% skončilo ochrnutím, což z jeho případu činí zázračnou anomálii.

Tyson Kidd v nedávném rozhovoru vysvětlil, proč si nemyslí, že by ještě někdy zápasil.

„Vím, že se říká 'nikdy neříkej nikdy', ale já jsem posledních osm let říkal 'nikdy'. Pravdou je, že některé věci asi zvládnu. Dokážu udělat tak 99 % chvatů, jen nemůžu udělat skutečný náraz. Možná bych jich pár zvládl, ale za jakou cenu? Nemá to pro mě smysl. Mám velké štěstí, práce producenta mě opravdu baví. Kdybych ji neměl, chápal bych, proč bych se snažil riskovat a možná jít cestou postupného návratu. Ale já jsem velmi požehnaný a naštěstí nemusím jít touto cestou, takže si nemyslím, že se chystám, no vlastně ne, vím, že se nechystám jít touto cestou.”

Tyson Kidd pracuje ve WWE jako producent a jeho manželkou je hvězda WWE Natalya, která již také potvrdila, že povaha jeho zranění byla tak nebezpečná, že má neskutečné štěstí, že nezemřel nebo nezůstal zcela ochrnutý, takže nemá důvod riskovat návrat do ringu.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky