Jak to vypadá s návratem CM Punka na WWE Survivor Series?

CM Punk

Od chvíle, kdy byl CM Punk vyhozen z AEW poté, co údajně přiměl šéfa Tonyho Khana „bát se o svůj život”, se miliony wrestlingových fanoušků ptají: „Vrátí se Punk do WWE, a pokud ano, kdy?”.

Už tuto sobotu nás čeká prémiový live event WWE Survivor Series, který se bude konat v Chicagu, což mnozí fanoušci považovali za ideální příležitost pro jeho případný návrat.

Pokud patříte k těm, kdo chtějí návrat CM Punka, tak pro vás zřejmě nemáme dobrou zprávu.

Na základně posledních zveřejněných informací se totiž s největší pravděpodobností CM Punk do WWE v brzké době nevrátí a ani se jednorázově neobjeví na Survivor Series.

Zdroje tvrdí, že postoj společnosti se nezměnil a v tuto chvíli nemají o jeho návrat žádný zájem.

Nesmíme ani zapomínat na to, že ve WWE je stále mnoho vlivných lidí, kteří jeho návrat nechtějí, jako například World Heavyweight šampion Seh Rollins.

Navzdory různým náznakům v show RAW a tomu, že CM Punk sám na sociálních sítích naznačoval svou účast na Survivor Series, tak nejde-li o dokonale utajenou záležitost, žádný návrat CM Punka na Survivor Series není v plánu.

To já údajně také důvod, proč WWE oznámila účast Randyho Ortona v mužském WarGames zápas už v pondělní show RAW, protože nechtěla, aby fanoušci očekávali, že poslední místo dostane CM Punk.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Článek je nezajímavý stejně jako CMPunk proto Vám sem hodím radši recept na palačinky:

1. Hladkou mouku rozmixujeme se špetkou soli, mlékem a dvěma vejci tak, aby vznikla správná hustá směs vhodná pro palačinky (ani řídká, ani moc hustá).
2. Na pánev s rozpáleným olejem vlijeme přibližně jednu malou naběračku směsi. Palačinku smažíme z obou dvou stran dozlatova.
3. Na hotové palačinky naneseme libovolné množství čehokoliv, co nám chutná. Vhodné jsou marmelády, tvaroh, pudink nebo masová či zeleninová náplň.

Poznámka autora receptu: Jednu porci počítám na 2 palačinky. Recepty vystačí přibližně na 8-10 palačinek v závislosti na velikosti pánve a tloušťce palačinek.

Říká se a stává se, že se první palačinka nepovede. Je to takové nepsané pravidlo. Ale když už přijdete na ten fígl, jak palačinkové těsto připravit tak, aby mělo správnou hustotu, zároveň jej zvládnete rozprostřít po pánvi, aby byla palačinka dokonale tenká a měla křupavé okraje, je to opravdový um. Pojďme se to naučit.

Rosťa
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky