Bývalá hvězda WWE o nechvalně známém incidentu s letadlem WWE v Saúdské Arábii

WWE Crown Jewel

Po evente WWE Crown Jewel 2019 v Rijádu v Saúdské Arábii došlo k incidentu, při kterém byl charterový let hvězd WWE mířících zpět do USA značně zpožděn.

To způsobilo velké změny v produkci SmackDownu na poslední chvíli a otřáslo řadou hvězd. Bývalá hvězda WWE Dax Harwood jednou řekl, že by se bál o život, kdyby promluvil o tom, co se skutečně stalo.

Nyní Mansoor, wrestler narozený v Saúdské Arábii, který byl propuštěn z WWE koncem loňského roku, naznačil, co bylo důvodem tohoto incidentu v podcastu Keepin' it 100.

Na Crown Jewel 2019 měl Mansoor první velké vystoupení ve WWE, když zápasil proti Cesarovi, a možná to nešlo podle plánu. Během rozhovoru vysvětlil, proč na zápase záviselo o něco víc, než by se mohlo zdát.

„Když jsem byl na show, lidé mi pořád říkali: 'Hele, tenhle zápas, který máš, je opravdu důležitý, nepokaž ho.' Na tomhle zápase hodně záleželo a já to nevěděl, dokud jsem se to nedozvěděl, podle všeho došlo ke sporu mezi WWE a Saúdským sportovním úřadem ohledně televizních práv na vysílání show... Sám Vince řekl, že to musí být zápas na úrovni WrestleManie.”

Mansoor poznamenal, že WWE vycházela z toho, že pokud jeho zápas dopadne dobře, saúdskoarabský sportovní úřad by mohl být vstřícnější k požadovaným podmínkám. Ačkoli nikdy výslovně neřekl, proč bylo letadlo tak dlouho uzemněno, bylo naznačeno, že spor o vysílací práva byl ústředním bodem tohoto problému.

Mansoor každopádně uvedl, že oficiálním důvodem zpoždění letu byla mechanická závada. Když však byl dotázán, co si o situaci myslí ve skutečnosti, naznačil, proč by měl držet jazyk za zuby.

„Můj názor je takový, že si saúdská vláda může dělat, co chce. Poslouchejte, musím se vrátit a vydělat spoustu peněz na turné po Blízkém východě, takže pečlivě volím slova.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky