Vince McMahon, Brock Lesnar a další čelí šokujícím obviněním ze sexuálního zneužívání

Vince McMahon & Brock Lesnar

Brock Lesnar se neobjevil v ringu WWE od prohry s Codym Rhodesem na SummerSlamu 2023, ale jeho návrat se očekává již tuto sobotu na Royal Rumble. Přesto se o jeho jménu začalo psát mnohem dříve, avšak ne v příliš dobrém světle.

Brock Lesnar je totiž zapleten do nového soudního sporu týkajícího se Vince McMahona, v němž čelí obviněním ze sexuálního obchodování.

Vince McMahon byl bývalou zaměstnankyní WWE Janel Grant obviněn ze sexuálního obchodování a mnoha dalších obvinění. Janel Grant ve své žalobě tvrdí, že Vince McMahon sdílel její sexuální obsah bez souhlasu s dalšími zaměstnanci WWE, nejmenovanými vedoucími pracovníky a hvězdami a naváděl ji, aby s nimi provozovala sexuální aktivity.

Podle Wall Street Journal žaloba tvrdí, že v červenci 2021 McMahon pověřil Janel Grant, aby vytvořila osobní sexuální obsah pro hvězdu WWE, která byla popsána jako bojovník UFC a hvězda WWE.

Žaloba sice neuvádí jméno této osoby, ale identifikuje ji jako Brocka Lesnara. McMahon údajně s Lesnarem sdílel sexuální fotografie s tím, že se mu líbí, co vidí.

V prosinci McMahon údajně dal Lesnarovi číslo osobního mobilního telefonu Janel Grant. Lesnar ji prý požádal, aby mu poslala video, na kterém močí, a poté, co tak učinila, ji nazval „k*rvou".

Žaloba tvrdí, že Brock Lesnar vyjádřil přání „domluvit si rande" s Janel, ale jeho cestovní plány byly narušeny kvůli sněhové bouři.

V žalobě se rovněž uvádí, že do sexuálního obtěžování a zneužívání byl zapojen i John Laurinaitis, který spolu s Vincem McMahonem měli Janel Grant sexuálně obtěžovat, ponižovat a degradovat její důstojnost.

V žalobě se tvrdí, že McMahon přinutil Janel k sexu a naverboval i další pracovníky WWE, například právě Johna Laurinaitise. Kromě toho tvrdí, že McMahon přispěl ke zhoršení jejího duševního a fyzického zdraví, když ji poslal k „lékaři celebrit" a uhradil náklady na operaci. McMahon také jejím jménem zaplatil 20 000 dolarů jednomu chirurgovi.

Všechno jsou to velmi závažná obvinění a budeme si muset počkat na to, jaké následky to bude mít.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky