Zákulisní informace o možném zápase Codyho Rhodese a CM Punka

Cody Rhodes & CM Punk

Tento týden přinesl Sports Illustrated informace o překvapivých změnách v plánech WWE pro Royal Rumble a WrestleManii 40. Jak se však ukázalo, šlo o nepravdivé informace.

Na základě původních informací od Sports Illustrated se měl vítězem mužského Royal Rumble zápasu stát IC šampion GUNTHER, který měl následně vyzvat WWE World Heavyweight šampiona Setha Rollinse, přičemž ho měl dokonce porazit na WrestleManii 40.

Cody Rhodes měl mít podle těchto informací na WrestleManii 40 zápas se CM Punkem.

Justin Barrasso ze Sports Illustrated však tato tvrzení odvolal a uvedl, že mu byly záměrně předány nepravdivé informace. Tvrdí, že tyto nepravdivé informace jsou šířeny prostřednictvím samotné WWE.

„Včera jsem pro Sports Illustrated uvedl spoilery týkající se Royal Rumble a WrestleManie 40. V tomto článku jsem se vyjádřil, že se jedná o spoilery. Informoval jsem o tom, co mi podrobně sdělily dříve důvěryhodné zdroje. Zdá se, že šlo o záměrný pokus o dezinformaci, nebo o dezinformaci, která je šířena prostřednictvím samotné WWE. Za vzniklou situaci se omlouvám."

Server Fightful ohledně zápasu CM Punka a Codyho Rhodese ale informoval, že jejich konfrontace v pondělní show RAW má být prvním stabeným kamenem jejich budoucího zápasu.

Podle několika zdrojů je v plánu, že CM Punk a Cody Rhodes budou mít zápas, ale ten se může uskutečnit kdykoli a kdekoli, vůbec nemusí jít o zápas na WrestleManii.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky