Smutná zpráva: Zemřel Ole Anderson, zakládající člen The Four Horsemen (†81)

Ole Anderson

Zemřel jeden ze zakládajících členů The Four Horsemen a jeden z největších heelů ve světě wrestlingu, Ole Anderson. Ricky Morton se o zprávu o Andersonově smrti podělil prostřednictvím svého účtu na Instagramu.

„Odpočívej v ráji, Ole Andersone. Tolik jsi mě toho v profesionálním wrestlingu naučil. Byl jsi tvrdý jako hřebík. Budeš nám chybět, příteli.” napsal Morton.

Andersonovi, jehož skutečné jméno bylo Alan Robert Rogowski, bylo 81 let. Po skončení své kariéry wrestlera pracoval Anderson jako booker ve společnostech Georgia Championship Wrestling a Jim Crockett Promotions, přičemž se v roce 1984 dostal do sporu s Vincem McMahonem kvůli převzetí GCW.

Nakonec Anderson skončil jako člen výkonného týmu WCW, ale co se týče McMahona, držel se svého slova a údajně odmítl souhlasit s účastí v dokumentárních filmech a při prezentaci v síni slávy WWE, přičemž se stále držel nevraživosti pramenící z McMahonova převzetí GCW.

Andersonovo místo původního Horsemena vedle Rica Flaira, Tullyho Blancharda a Arna Andersona, které manažoval J. J. Dillon, bylo nakonec v roce 1987 přenecháno Lexu Lugerovi. Byl také členem Minnesota Wrecking Crew spolu se svým kayfabe bratrem Genem Andersonem, který nahradil Larse Andersona (rovněž nepříbuzného) po jeho odchodu z organizace.

V roce 2007 bylo oznámeno, že Andersonovi byla diagnostikována roztroušená skleróza, ačkoli o přesné příčině smrti zatím nejsou žádné informace.

Čest jeho památce!


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky