The Rock čelí kritice za očividné pokrytectví

The Rock, Roman Reigns & Cody Rhodes

The Rock a Cody Rhodes měli včera v show SmackDown další konfrontaci, která skončila fackou, kterou tentokrát dostal The Rock od Codyho Rhodese.

Během jejich slovní konfrontace byl The Rock osobní a uvedl, že dvacetiletý věkový rozdíl mezi Codym a jeho sourozenci je proto, že on byl omylem.

Amanda Huber se na sociální síti X obořila na The Rocka, že je pokrytec, a poukázala na skutečnost, že i mezi jeho dcerami je věkový rozdíl téměř 20 let.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ve Smackdownu i v RAW jsou zbytečně dlouhé pasáže kdy se v ringu jen mluví a není tam žádný zápas nebo fyzická konfrontace. Je to pořád stejně nudné jako před měsícem nebo dvěma. Přišel tam Rock a je tam o dalšího mluvícího navíc. Navíc je tam pořád zoufale málo zápasníků po vyhazovu, a mít za večer jen 4 zápasy, když Smackodown nebo Rraw trvá kolem hodiny a půl, většinou sleduju jen sestřihy, sledovat to celé je o ničem. Reigns a příběh Bloodline je už tak nastavená a naředěná kaše, že ten náboj z příběhu se vytratil. Soudím že mezi Reignsem a Rockem dojde k nevraživosti časem a celá tahle frakce se rozpadne. Reigns je pomalý a Rock má pořád v sobě rychlost a dynamiku a to jde dost špatně dohromady v Tag Teamu. Celkově Smackdovn stejně jako RAW si zaslouží nejvýš 3 hvězdy z 5.

Když se dívám na cokoliv z AEW, je to jiný svět a mluvení je tam zaplatˇPán Bůh, pořád ještě v únosné míře. Zápasy jsou tam sestavené pořád velice šikovně a je výběr zápasníků jak z Japonska, Mexika a to je jen dobře, hlavně se u toho člověk baví. Hlavně je tam víc zápasů v jednom pořadu než má WWE a to u mě vyhrává. Zajímá mě akce, diskuse má končit v šatně a v ringu má být k vdění zápas a ne vykecávání. To mluvení v ringu je jen ztráta času , většinou nudné nic a o ničem. Prostě se dva chraktery musí vykecat a dát si pá facek a tím spor skončí. Předvídatelné a zbytečné, věc která tady byla mnohokrát a naprosto nezáživná.

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky