AJ Styles o tom, jak se WWE změnila bez Vince McMahona

Vince McMahon, AJ Styles & Triple H

WWE prošla za poslední rok velkými změnami a kromě fúze s UFC je velkou změnou i to, že Vince McMahon již není součástí společnosti.

AJ Styles se k této změně vyjádřil v podcastu Battleground a dal velmi otevřeně najevo, že odchod Vince vnímá pozitivně a pochválil Triple He za jeho přístup k vedení společnosti.

„Přál bych si, aby více lidí, o kterých si myslím, že by se jim ve WWE dařilo, a kteří se možná báli, protože se v minulosti stalo něco s Vincem, aby pochopili, že WWE je jiná. Jsme teď ještě větší, než jsme kdy byli. Přál bych si, aby to viděli a věděli i všichni ostatní. Poslouchejte, tohle není ta samá WWE, kterou vedl Vince. Opravdu věřím, že se Triple H podívá na některé naše talenty a řekne si: 'Pojďme je zlepšit nebo najít způsob, jak z nich dostat to nejlepší', místo aby předváděl to nejhorší.”

AJ Styles pokračoval popisem toho, jak zdrcující je být propuštěn. Poznamenal, že nikdy nepochopil, proč to společnost dělá, místo aby poslala talenty do NXT. Styles se podělil o své přesvědčení, že Triple H odvádí skvělou práci, aby se všichni cítili důležití.

„Spoustu těch kluků a holek, když je propustili z WWE, to zdrtilo. Nikdy jsem nepochopil, proč něco takového chceme dělat, místo abychom řekli: 'Dobře, pošleme je zpátky do NXT'. Potřebují jen trochu víc práce nebo něco takového. Ale být propuštěn, to vás zdrtí, a já nechci vidět lidi, jejich životy zničené kvůli práci. Na konci dne je to jen práce.”

„Ale stejně je to něco, na čem pracovali celý život, a když vám pak řeknou, že nejste dost dobří, je to na nic. Ale v dnešní době to tak není. Myslím, že teď, když je v čele Triple H, odvádí skvělou práci, aby se všichni cítili důležití.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky