Rey Mysterio je hrdý na to, že je hvězdou na obalu WWE 2K22

WWE 2K22 - Rey Mysterio

Rey Mysterio je hvězdou WWE, která se dostala na obal videohry WWE 2K22, která vyjde již 11. března / marca.

Maskovaná hvězda WWE se vyjádřila k poctě být na obalu této franšízy.

„Reprezentovat kulturu lucha libre jako cover Superstar pro WWE 2K22 je pro mě okamžikem hrdosti. Těším se, že budu moci sdílet příběhy velkých okamžiků mé kariéry s oddanou komunitou hráčů a budu mít možnost spojit se s fanoušky WWE zcela novým způsobem, skrze hraní prostřednictvím mého 2K Showcase.” řekl Rey Mysterio

Od přepracovaného herního enginu po nové ovládací prvky a vylepšené vizuální prvky je WWE 2K22 nastaveno tak, aby vypadalo a hrálo se „Hit Different". Engine ve spojení s dosud nejúžasnější grafikou WWE 2K zajišťuje franšíze bezprecedentní úroveň realismu. Kromě aktualizovaného a intuitivního ovládacího schématu, stejně jako pohlcující prezentace a různých úhlů kamery pocítí hráči tlak a odměnu za každou ránu, kop a úder.

Oblíbené herní režimy včetně vracejícího se 2K Showcase - v hlavní roli Rey Mysterio - obsahují nové funkce a aktualizace, které hráčům umožňují znovu prožít ikonické okamžiky za nejslavnějšími zápasy Mysteria. Ve hře MyRISE si hráči plánují vlastní cesty k hvězdám. S režimem Universe a vylepšenou sadou Creation Suite nabízí WWE 2K22 hráčům možnost plně si přizpůsobit své WWE zážitky do nejmenších detailů.

WWE 2K22 navíc zavede do prostředí WWE 2K nové režimy: MyGM a MyFACTION. V MyGM hráči vstoupí do role generálního manažera WWE a vydají se na cestu k budování největší show ve WWE. Hráči dostanou příležitost převzít otěže a ukázat se na největších pódiích sportovní zábavy, od sestavení konečného rosteru hvězd WWE a legend po rozvoj ikonických rivalit a zúčtování šampionátů. S prvním franšízovým režimem MyFACTION mohou hráči shromažďovat a spravovat svou vysněnou frakci pomocí týdenních událostí a pravidelných aktualizací, které poskytují obrovské výzvy a možnost pro znovu hraní.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky