SPOILER: Velké oznámení Triple He ve včerejším SmackDownu

Tripel H

Upozornění: Tento článek prozrazuje informace ze včerejší show SmackDown.

Triple H se objevil ve včerejší show SmackDown a přišel s velkým oznámením, že už brzy se fanoušci dočkají draftu.

HHH připomněl, že loni se draft neuskutečnil, ale už za pár týdnů proběhne a podle Triple He změní hru.

Poukázal také na to, že nyní bude každá hvězda samostatně součástí draftu, takže to může výrazně ovlivnit sestavení frakcí nebo Tag Teamů.

Přesný termín draftu zatím nebyl oznámen, ale server WNW tvrdí, že v plánu je, že se uskuteční 8. a 12. května / mája, ale tato informace nebyla zatím potvrzena.

No result.

Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Je mi líto, jakým směrem se to vyvíjí, vůbec si nemyslím, že draft je dobrý krok. V současné WWE není dostatek zajímavých charakterů, které by mě přiměly shlédnout celou weekly show, s takovou to bude ještě víc prázdné, plus to zamezuje tvoření kreativních příběhů. V historii byl draft top, protože jsme měli k dispozici top top hvězdy a legendární postavy ale se současnými některými při vším respektu"no namery" to bude strašně chabé a jestli do toho bude Vince ke kterému mám obří respekt za to, co vybudoval zasahovat, tak je mi smutno. Bohužel, už několik let táhne WWE ke dnu, od roku 2017 je ve velkém měřítku nesledovatelné. Nevynechal jsem jedinou show od 2009 do července 2017 ..vše jsem vždy viděl kompletní ale tam jsem si uvědomil, že toto nikam už dál nevede. Možnosti jsou ale muselo by se to dělat pro lidi, Bloodline a Cody jediný zajímavý feud posledního roku, na ostatní si nikdo nevzpomene. Miloval jsem ženskou revoluci a ženský wrestling ale v dnešní době tomu taky chybí šťáva, ani jeden z ženských zápasů na WM mě absolutně nezaujal, nic nového, průměr. Takže bohužel pokračuji ve sledování pouze vybraných segmentů. Po shlédnutí celého Rumblu, Chambru a WM naživo jsem opravdu smutný, tyto PPVs mě vskutku bavily a byl jsem spokojený i po hlavním taháku WM, výsledek mi nevadil, tak jsem se těšil na pokračování a přišla taková smršřť, co dodat...snad to Hunter ještě dostane pevně do svých rukou, ten chlap je schopen velkých věcí

Marek
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky