Reakce The Rocka na zprávu, že kvůli XFL ztrácí peníze

The Rock

Dnes ráno sme vás informovali, že v článku magazínu Forbes se uvádí, že liga XFL letos přišla odhadem o 60 milionů dolarů. V příští sezóně liga předpokládá příjmy ve výši 100 milionů dolarů.

Tento článek způsobil, že liga se dostala mezi trendy na sociálních sítích a reagovat se rozhodl i The Rock, který patří ke spolumajitelům XFL.

„Snažil jsem se mu to říct celý život, ale nikdy mě neposlouchal. V podnikání hraji dlouhodobou hru a XFL není výjimkou. V první sezóně jsme zaznamenali několik pěkných úspěchů a utrpěli několik porážek, ze kterých se učíme. Letos na podzim se v kempech NFL představí 75-100 hráčů XFL. To je velké číslo, které bude sezónu od sezóny narůstat. Je to běh na dlouhou trať. Krok za krokem budujeme ligu příležitostí. Jako u každého podnikání, úspěch vyžaduje čas. Děkujeme fanouškům XFL za lásku a podporu. @XFL2023 @ESPN.”

Finálový zápas ligy se konal 13. května / mája a tým Arlington Renegades v něm porazil tým D.C. Defenders. Zápas sledovalo na ESPN v průměru 1,4 milionu diváků a rekordní návštěvnost činila 22 754 diváků.

Televizní sledovanost se během 44 zápasů základní části pohybovala v průměru kolem 627 000 diváků na zápas.

Zatímco první iterace XFL vydržela jednu sezónu v roce 2001, druhá iterace se nedostala ani tak daleko - liga se musela zastavit v roce 2020 kvůli pandemii COVID-19. Poté musela XFL vyhlásit bankrot a v srpnu / auguste 2020 The Rock, Dany Garcia a Gerry Cardinale přes Red Bird Capital odkoupili ligu od Vince McMahona za zhruba 15 milionů dolarů.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky