WWE je údajně extrémně spokojená a nadšená z frakce The Judgment Day

The Judgment Day

Současná iterace frakce The Judgment Day, kterou tvoří Finn Bálor, Damian Priest, Rhea Ripley a Dominik Mysterio, zjevně udělala na vedení WWE dojem.

Server Fightful totiž informoval, že WWE je v současné době touto frakcí nadšená, že dokonce i bývalý vůdce Judgment Day Edge prohlásil, že nová verze je skutečným vylepšením jeho původního nápadu.

Edge založil frakci v dubnu / apríli loňského roku, ale Finn Balor ho nakonec z tohoto uskupení dostal pryč. WWE chválí Bálora za jeho všestrannost v uplynulém roce, kdy s grácií a lehkostí plnil blíže nespecifikované role pro WWE.

Vyzdvižena byla také Rhea Ripley, a to nejen pro svou ochotu zlepšovat se, ale také pro svůj dravý přístup, pokud jde o působení v roli manažerky i aktivní wrestlerky.

Damian Priest byl konkrétně chválen za jeho práci s Bad Bunnym, všichni zúčastnění cítili, že Priest a Bunny měli dostatek pohodlí a důvěry v sebe navzájem, aby zápas fungoval jeden na jednoho.

Pochvalu dostal také Dominik, a to nejen za jeho práci a pokroky v ringu, ale také za to, jak se během svého působení ve frakci ujal mediálních vystoupení a dalších propagačních povinností.

Finn Bálor, Damian Priest a Rey Mysterio mají tuto sobotu na WWE Money in the Bank připravené obrovské příležitosti, a tak bude zajímavé sledovat, zda nadšení WWE z The Judgment Day povede k tomu, že některý z nich nebo všichni získají veliká vítězství.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

WWE Novinky

AEW Novinky