Becky Lynch odhalila své obavy, když začala chodit se Sethem Rollinsem

Seth Rollins & Becky Lynch

Becky Lynch a Seth Rollins nejsou prvním párem v historii profesionálního wrestlingu a rozhodně nebudou ani posledním, ale v současné WWE není mnoho větších jmen v mužské i ženské divizi než oni.

Poté, co do společnosti přišli zhruba ve stejnou dobu, začali spolu chodit v lednu / januári 2019 a v dubnu / apríli téhož roku to zveřejnili.

„Když jsem se Sethem začala chodit, měla jsem určité výhrady k tomu, aby to bylo veřejné.” řekla Becky Lynch v nedávném rozhovoru pro britský Cosmopolitan. „Nechtěla jsem to z důvodu, kdyby to náhodou nevyšlo - poměrně brzy jsem však věděla, že on je ten pravý a že pro mě neexistuje dokonalejší člověk. Ale bála jsem se, že nás spojí v příběhu WWE a jak to bude přijato. Snažit se najít rovnováhu bylo pro mě těžší než pro něj.”

„Často jsem se cítila trapně, jako bych byla jistým způsobem v našem osobním životě a pak jsem musela udržovat určitou auru a určitou přítomnost v ringu ... S tím jsem opravdu bojovala.”

Obavy Becky Lynch se naplnily po WrestleManii 35, kdy byla spolu s Rollinsem zapojena do příběhu s Baronem Corbinem a Lacey Evans.

„Samozřejmě, skončili jsme ve společném příběhu ve WWE a nebylo to nejlepší.” řekla Lynch.

Jejich působení jako dvojice na obrazovce však netrvalo dlouho, Rollins se koncem roku 2019 stal heelem a Lynch se stáhla z ringu v polovině roku 2020, kdy oznámila, že čeká jejich první dítě. Holčička Roux se narodila v prosinci / decembri 2020 a svatbu měli v červnu / júni 2021.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky