WWE buď nevidí, nebo nechce vidět velkou popularitu LA Knighta

LA Knight

Popularita LA Knighta ve WWE stále narůstá a zdá se, že ji nelze zastavit. Důkazem toho je i dark segment z pátečního SmackDownu v MSG.

WWE natočila segment LA Knighta a členy Hit Row, který se ale konal ještě před začátkem vysílání. Nebyl tedy součástí toho, co mohli vidět fanoušci sledující páteční SmackDown na stanici FOX.

Segment byl ale zveřejněn jako exkluzivní obsah na YT a za méně než 24 hodin získal přes 700 000 zhlédnutí, což převyšuje sledovanost jakéhokoli obsahu z pátečního SmackDownu mimo obsah týkající se The Bloodline.

Jde tak o další důkaz toho, jak populární LA Knight v současnosti je a mnozí z byznysu jsou názoru, že WWE trestuhodně plýtvá jeho talentem.

No result.

Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Co se týká pohřbívání talentovaných zápasníků, tak by to byl hodně dlouhý seznam těch, kteří na Vinckovo rozhodování doplatili. Namátkou Tyler Reks, Baron Corbin, z něho udqělali klauna, totéž se ted' děje s Peten Dunnem - Butch - Ahmed Johnson, Snitsky, Matt Morgan, Eugene, Nathan Jones a byla by spousta dalších. WWF nebo WWE si vytipovala pár jmen kolem kterých se vše točilo - Lesnar, Cena, Undertaker, Orton, Kane, Mick Foley nebo Rock - a zbytek pohřbila. RVD, Rhino, Tazz, Snadman, Billy Kidman, James Stromz TNA, Tyson Tomko.... Období 2000 - 2005 bylo pro tuto společnost situaqcí kdy měla ty nejelpší zápasníky jaké v USA bylo možno vidět. S výjimkou Mexika, která byla zastoupena ve WWE jen okrajově, a taky dost málo zápasníků z Japonska... Měli všechno co divál v tu dobu chtěl vidět, přesto díky vincovým rozhodnutím jde WWE do kytek.... Dnes? USOS vs Roman Reigns a Gunther, zbytek zachraňuje ženská sekce. Nuda, nezáživno sledovat, za posledních 10 . 15 let je popularita WWE už jen sestupná. Všechno má začátek i konec a dokud tam bude Vincek tak to Hunter nezachrání, ten dědek prostě u toho radši umře než by to předal dál... Některé věci hlava nepobere, ale je to jeho volba a ví že to skončí pod krtincem i s kytičkama. Amen...

Jiří Strnka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky