Bray Wyatt měl vést frakci oživlých loutek

Bray Wyatt a jeho loutky

Působení Braye Wyatta ve WWE je plné vzestupů a pádů a zatím pořád nikdo netuší, kdy ho opět uvidíme v ringu. Jedno je ale jisté, plány se mohou kdykoli změnit.

Ať už bylo v plánu pro Wyatta před WrestleManii 39 cokoli, je očividné, že došlo ke změně plánu a jen čas ukáže, jak to bude s jeho dalším působením ve WWE.

Mike Bennett (lépe známý jako Mike Kanellis během svého působení ve WWE) prozradil, že v roce 2019 bylo v plánu, že Wyatt bude mít svoji vlastní frakci oživlých loutek.

„Na začátku, když se Bray Wyatt proměnil v The Fienda, byl Vince McMahon z nějakého důvodu vždycky posedlý tím, aby Bray vedl frakci - vždycky chtěl, aby vedl frakci. Byli jsme asi týden od toho, abychom to uskutečnili, kdy já a Eric Young jsme měli být součástí frakce Braye Wyatta.”

„Skutečně jsme měli být oživlými loutkami. Každá loutka měla představovat skutečnou osobu. Už si to přesně nepamatuji, mluvilo se o tom, že já budu Sister Abigail a Eric Young bude Buzzard. Tak tomu mělo být. Je to pravda.” dodal v rozhovoru pro Metro UK.

K realizaci tohoto plánu ale nakonec nedošlo a Bray Wyatt byl dokonce v roce 2020 nečekaně propuštěn. Do WWE se vrátil až loni, kdy společnost dočasně opustil Vince McMahon a do čela kreativního oddělení přišel Triple H.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky