Paige začíná mluvit o fyzickém týrání, kterému čelila od Alberta Del Ria

Paige a Alberto Del Rio kdysi působili jako nerozlučná dvojice. Především ze strany Paige bylo vidět, že byla opravdu zamilovaná. Jejich vztah ale nedopadl vůbec dobře.

Po jejich rozchodu se Paige nijak nevyjadřovala k tomuto vztahu, a nechtěla dokonce ani vyslovovat jeho jméno. V květnu / máji tohoto roku byl Del Rio zatčen za brutální sexuální útok na svou tehdejší přítelkyni.

Soudní dokumenty odhalily velmi děsivé detaily tohoto činu bývalého šampiona WWE. Del Rio svou oběť napadl několikrát poté, co ji obvinil z nevěry. Žena nevěru popřela, co ho naštvalo a fyzicky ji napadl.

Následně ji odvlekl do přízemní ložnice a znovu ji napadl. Pak ji oblékl do šatů a nutil ji tančit, což ale odmítala. Varoval ji, aby přestala naříkat, jinak vezme jejího syna a vysadí ho někde uprostřed cesty.

Podle dalších informací jí svázal ruce, do úst dal ponožku a sexuálně ji zneužíval pomocí různých předmětů několik hodin. Útok Del Ria na svou přítelkyni měl trvat neuvěřitelných 16 hodin. V případě prokázání viny mu hrozí odnětí svobody na 2 až 20 let.

Paige se v rozhovoru pro GAW TV rozhodla promluvit o svých zkušenostech ze vztahu s tímto mužem. Opět zopakovala, že nebude vyslovovat jeho jméno, protože pro ni je to Voldemort, a to co se mu aktuálně děje je Karma.

Zatím ještě není ve stavu, aby zacházela do detailů, ale prozradila, že ji Del Rio zamykal na několik hodin v místnosti, a každých pár minut ji mlátil.

Paige se osměluje a chce i tuto kapitolu svého života uzavřít tím, že o tom bude otevřeně mluvit. Dosud se bála především kvůli tomu, že by mohla čelit posměchu a šikaně na sociálních sítích.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky