RVD o své budoucnosti ve wrestlingu: Jde mi jen o peníze

Do AEW zamířilo už několik velkých bývalých hvězd WWE, takže není překvapením, že se spekuluje také o tom, že Rob Van Dam by mohl být další posilou, kterou tato společnost získá.

RVD ale během nedávno rozhovoru otevřeně řekl, že není v žádném kontaktu s nikým z AEW, ani s Chrisem Jerichem. On sám nevylučuje příchod do AEW nebo návrat do WWE, ale přiznal, že všechno to je jen o penězích.

Jde mu hlavně o peníze, takže pokud přijde lukrativní nabídka, tak ji určitě zváží. Kromě peněz je pro něj důležité i to, aby neměl příliš náročný pracovní rozvrh, protože už není nejmladší.

„Nemluvím s Chrisem Jerichem ani s nikým z AEW. Jde mi jen o peníze. Víte, lidé to nechápou. Někteří fanoušci jsou ignoranti. Nechápou, že je to byznys. Někteří lidé si myslí, že když jsem měl WWE titul a ECW titul, že jsem byl v nejlepších letech a oni si asi myslí, že bych si přál tam být pořád. Ale teď vydělám dvacetkrát až třicetkrát více v jednom zápase, než to, co mi na nejnižší úrovni platila WWE.”

Zřejmě jen čas ukáže, zda RVD zamíří do AEW nebo se vrátí do WWE, přičemž ani návrat do Impact Wrestlingu není vyloučen.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky