Paul Heyman o spolupráci s Romanem Reignsem: Děláme to, na co jiní neměli koule

Paul Heyman byl za posledních 30 let manažerem takových hvězd jako jsou Rick Rude, Steve Austin, „Mean“ Mark Callous (The Undertaker), The Midnight Express, Brock Lesnar, CM Punk, Cesaro, Ryback a Curtis Axel. Aktuálně stojí po boku Romana Reignse.

V nedávném rozhovoru pro BT Sport Heyman vysvětlil, proč je Universal šampion Roman Reigns „jiný než kdokoli”, s kým během své kariéry pracoval. Heyman cítil, že když loni zasáhla svět globální pandemie, měli spolu s Reignsem možnost legitimně odejít z tohoto byznysu, protože už měli vybudovanou kariéru a získali místa v Síni slávy. Pro svou neukojitelnou chuť po úspěchu se však rozhodli vrátit.

„Myslím si, že jsme oba byli velmi spokojeni s naší prací a oba jsme mohli odejít. Oba jsme mohli říct "Ok, vydělali jsme spoustu peněz, způsobili velký rozruch, byli jsme na vrcholu mnoho let." Odvedli jsme velký kus práce, Síň slávy pro nás oba. Ale ani jeden z nás nebyl spokojen.”

„Ani jeden z nás nebyl nasycen. Rok 2020 se stal seismickým posunem v celém vesmíru, nejen vesmíru WWE ... naskytla se příležitost vytvořit nový příběh. Nová trajektorie. Nová úroveň velikosti, které nikdy nebylo dosaženo. A oba jsme to chtěli zkusit.”

„Oba jsme chtěli vidět, jak moc dokážeme toto odvětví transformovat, nastavit trend a urazit cestu, na kterou nikdo předtím neměl koule. A byli jsme na stejné vlně.”

„Tak proto je tohle jiné než kdokoliv jiný, s kým jsem kdy pracoval. Naše reputace je upevněna, naše kariéra v Síni slávy je jistá. A přesto, to oba děláme... Vím, že Roman Reigns dělá nejlepší práci za celou svou kariéru, a to je teprve začátek.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Který z designů nových týmových titulů ve WWE se vám líbí víc?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky