Nikki Bella si před osmi lety dělala legraci ze vzhledu Chyny. Nyní kvůli tomu čelí ostré kritice

Nikki Bella & Chyna

The Bella Twins se v roce 2013 objevily v show Fashion Police na televizní stanici E!. Nikki Bella zesměšňovala vzhled bývalé hvězdy WWE.

Chyna, která zemřela v roce 2016 byla v této epizodě terčem posměchu ze strany Nikki a komičky Joan Rivers (zemřela v roce 2014). Nikki Bella řekla, že neví, zda je to muž nebo žena a Rivers poznamenala, že její vagina má penis.

Nedávno se tato osm let stará záležitost začala řešit na sociálních sítích a Nikki Bella čelila ze strany fanoušků silné kritice. Proto se rozhodla na Twitetru zveřejnit veřejnou omluvu:

„Chci se upřímně omluvit za poznámku, kterou jsem pronesla před více než 8 lety v pořadu Fashion Police. Je mi líto a trapně za mé 29-leté já, které urazilo Chynu a ublížilo její rodině a ostatním. Kéž bych to mohla vzít zpátky. Prosím, poučte se z mých chyb, ubližovat někomu pro nesmyslný vtip nestojí za to. Na Chynu se bude vždy vzpomínat jako ikonu a průkopnici, která pomohla vytvořit příležitosti pro ženy ve wrestlingu. Díky, Chyno!”

Chyna už bohužel není mezi námi, takže nemůže nijak zareagovat na omluvu, ale její rodina, která i nadále spravuje její účty na sociálních sítích napsala, že Nikki Bella se omluvila i soukromě, bylo to upřímné a vyzvala fanoušky, aby přestali s nesmyslnými útoky.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky