Reakce Tonyho Khana na kritiku obsazení Jona Moxleyho do boje o dočasného AEW World šampiona

Jon Moxley

AEW World šampion CM Punk je zraněn a bude potřebovat operaci, takže nějakou dobu bude mimo ring. Tony Khan odmítl, aby se Punk vzdal svého titulu, místo toho se rozhodl, že korunuje dočasného AEW World šampiona.

Včera zveřejnil přesný postup, jak dojde ke korunování dočasného AEW World šampiona.

• 8. června / júna začne show AEW Dynamite Battle Royal zápasem, přičemž jeho vítěz se probojuje do hlavního taháku této show.

• Ve stejnou noc vítěz Battla Royal zápasu vyzve v hlavním taháku na zápas Jona Moxleyho. Vítěz tohoto Eliminator zápasu postoupí do souboje o titul dočasného šampiona AEW na placené akci Forbidden Door, která se bude konat 26. června.

• 12. června na eventu NJPW DOMINION proběhne Eliminator Match - Hiroshi Tanahashi vs. Hirooki Goto. Vítěz půjde do zápasu o titul dočasného šampiona AEW na placené akci Forbidden Door.

• 26. června na Forbidden Door se uskuteční zápas o dočasného AEW World šampiona mezi vítězem AEW Eliminator zápasu a vítězem NJPW Eliminator zápasu.

• Pak, až bude AEW World šampion CM Punk uschopněn k návratu do ringu proběhne mezi ním a dočasným AEW World šampionem sjednocovací zápas.

Někteří fanoušci kritizovali to, že do AEW Eliminator zápasu byl automaticky obsazen Jon Moxley. Tony Khan se rozhodl reagovat na tuto kritiku a vysvětlil, že Moxley byl vyzyvatelem číslo jedna pro AEW World titul na základě toho, že má letos rekord 7 vítězství a 0 proher v rámci TV / PPV singles zápasů (Dynamite/Rampage/Battle of the Belts) + PPV (Revolution/Double or Nothing).

Pouze Jon Moxley a Anthony Ogogo jsou v AEW letos neporaženi s rekordem 7:0, ale Moxley se umístil výše na základě kvality soupeřů.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky