CM Punk měl v Londýně problémy s cestováním i konfrontaci s Tonym Khanem

Tony Khan & CM Punk

Minulý víkend se All Elite Wrestling podařilo naplnit stadionem Wembley v Londýně s více než 81 000 platícími fanoušky, ale cesta do Wembley nebyla bez problémů, zejména pokud jde o cestu do hotelu.

Když wrestleři cestují na zahraniční eventy s WWE nebo třeba i NJPW, tak je zvykem, že je někdo na letišti vyzvedne a přepraví do hotelu. To se ale v případě několika hvězd AEW nestalo.

Server PWT informoval, že několik hvězd AEW si muselo najít svůj vlastní způsob, jak se dostat z letiště do hotelu, přičemž například služba Uber je v Londýně o víkendu omezená, takže někteří se rozhodli pro veřejné metro, jak tomu bylo v případě CM Punka.

CM Punk

Zdroje se rozcházejí v tom, zda se CM Punk dokázal spojit s někým z AEW ohledně cesty do hotelu nebo ne.

Jeden zdroj tvrdí, že se nedokázal s osobou zodpovědnou za cestování spojit, jiní zase tvrdí, že se spojil, ale přesto se rozhodl pro metro.

Právě tyto problémy s přepravou způsobily, že CM Punk byl naštvaný už před začátkem samotné show AEW All In, přičemž kromě konfliktu s Jackem Perrym se údajně ještě dříve dostal do slovní přestřelky i s Tonym Khanem, kdy mu pohrozil svým odchodem z AEW.

To je údajně důvod, pro který Tony Khan a CM Punk spolu po incidentu nekomunikovali, což je poměrně neobvyklé.

CM Punk údajně dokonce po incidentu s Perrym zvažoval, že na svůj zápas ani nenastoupí, ale Samoa Joe prý přispěl k tomu, že nakonec souhlasil s tím, že se zápasu zúčastní.

V zákulisí AEW All In to tedy bylo pořádně napjaté a každá strana se snaží prezentovat svůj pohled na věc a tvrdí, že to může ten druhý.

Jak to bylo zřejmě vědí jen samotní aktéři, ale faktem je, že CM Punk a Jack Perry byli po incidentu suspendováni.

Další zajímavou informací týkající se vztahu CM Punka a Tonyho Khana je ta, že podle PWT nebyl CM Punk informován o tom, že je suspendován od Tonyho Khana, což je velmi neobvyklé.

Server WNW zároveň potvrdil, že navzdory velkému úspěchu eventu AEW All In je morálka v zákulisí této společnosti špatná právě kvůli těmto incidentům.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky