Sting věří, že jeho zápas s Undertakerem by byl nezapomenutelný

Sting & Undertaker

Už tuto neděli ukončí ikona WCW a WWE Hall of Famer Sting svoji kariéru profesionálního wrestlera zápasem na placené akci AEW Revolution.

Navzdory nesmírně úspěšné kariéře tohoto wrestlera zůstává jedna věc, kterou nedosáhl a kterou opravdu moc chtěl - zápas s Undertakerem, což byl jeden z hlavních důvodů, proč před lety přišel do WWE.

V rozhovoru pro CBS Sports Sting hovořil o tom, že se nikdy ve WWE nepostavil Undertakerovi. Ikona poznamenala, že kdyby byl zápas proveden správně, nikdo by na něj nezapomněl.

„Myslím, že kdyby se to udělalo správně, určitě by to byl večer, který by si každý pamatoval a nikdy by na něj nezapomněl. Mluvilo by se o něm dodnes. Ale to se prostě nestalo. Říkal jsem si: 'No, možná, že když se mi podaří dostat do WWE, uvidíme, co se stane.' A tak jsem se rozhodl, že to udělám. A tak jsem se do toho pustil. Udělali jsme WrestleManii s Triplem H a pak mi zavolal Vince McMahon a řekl: 'Hele, chci, abys měl zápas o titul se Sethem Rollins. Byl bys ochotný to udělat?' 'Jo, byl bych ochotný to udělat'. Přesto jsem doufal, že se tam nějak dostanu k zápasu s Takerem.”

„V průběhu let jsem měl tolik nápadů. Mnohokrát kouř a zrcadla nejsou dobré věci. Ale v naší situaci si myslím, že s jeho gimmickem a mystikou jeho a mé postavy jsme nemohli mít dost kouře a zrcadel. Myslím, že by to rozhodně byl večer, který by si lidé pamatovali. Rád bych to viděl.”

Právě v zápase se Sethem Rollinsem se Sting zranil, což vedlo k ukončení jeho kariéry a uvedení do Síně slávy WWE. Sting se však nakonec rozhodl pro odchod z WWE a zamířil do AEW, kde obnovil svoji kariéru wrestlera, kterou definitivně ukončí v neděli na platné akci AEW Revolution.

Půjde o AEW World Tag Team Championship Tornado Tag Team Match - Sting & Darby Allin (c) vs. The Young Bucks.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky