Někdy až šílené požadavky narušily vztah The Rocka s Warner Bros

The Rock

Dwayne "The Rock" Johnson byl velmi nadšen z toho, že konečně ztvární postavu Black Adama ve filmu, což byl jeho záměr již od roku 2007.

Bohužel tento film nebyl komerčně úspěšný, protože vydělal pouhých 389 milionů dolarů. Jeho vztah s Warner Bros Entertainment není momentálně nejlepší.

Okem neúspěchu filmu Black Adam za to mohou podle serveru Variaty jeho někdy až šílené požadavky, jako například tequila bar s jeho vlastní značkou na premiéře filmu.

Nešlo přitom pouze o finance, jelikož The Rock například chtěl, aby se do role Supermana vrátil Henry Cavill, který se objevil v potitulkové scéně filmu Black Adam.

Tento jeho požadavek byl ale zpočátku zamítnut, a tak obešel všechny ve Warner Bross Entertainment, aby svou vizi představil výkonnému řediteli Davidu Zaslavovi, který to schválil.

Tím ještě více naštrbil své vztahy s lidmi ve Warner Bros, takže když film komerčně neuspěl a došlo k úplné předělávce celého DC oddělení, tak nebylo žádným překvapením, že pokračování Black Adama dostalo stopku a v roli Supermana skončil i Henry Cavill.

Jaká bude budoucnost The Rocka ve světě DC ukáže až čas, ale zdá se, že bývalý WWE šampion si ještě nějakou dobu sebou ponese neúspěch filmu Black Adam.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky