Nejistota ohledně situace Drewa McIntyrea ve WWE

Drew McIntyre

Drew McIntyre se od prohry na WrestleManii 39 neobjevil ve WWE a poté, co si začernil profil na Twitteru a odstranil zmínky o WWE ještě více znejistil fanoušky ohledně své budoucnosti v této společnosti.

Jeho kontrakt vyprší koncem letošního roku a zdroje tvrdí, že zatím nechce podepsat nový kontrakt, jelikož chce zvážit všechny své možnosti.

PWInsider nicméně informoval, že jeho současná absence souvisí se zraněním, přičemž zraněný měl nastoupit už na zápas na WrestleManii 39, což jeho stav zhoršilo a nebyl zatím uschopněn k návratu do ringu.

Je zajímavé, že Drew McIntyre absolvoval minulý týden několik rozhovorů pro místní média jako součást propagace pátečního SmackDownu, což by mohlo naznačovat, že byla v plánu jeho účast na této show.

Dokonce na stránce arény, která hostila páteční SmackDown, byla propagační fotografie Drewa McIntyrea, ale na show se vůbec neobjevil.

V současnosti nikdo neví, jestli začernění profilu a odstranění zmínek o WWE jsou signály naznačující, že mezi ním a WWE jsou nějaké problémy, nebo se pouze snaží využít nejistotu fanoušků pro budování svého návratu.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky