Stone Cold Steve Austin se vyjádřil k situaci CM Punka v AEW

CM Punk & Stone Cold Steve Austin

CM Punk se loni na placené akci AEW All Out zranil a následně se popral v zákulisí s The Elite. To vedlo k jeho suspendování.

Zatímco po zdravotní stránce je již v pořádku a připraven k návratu, tak se zdá, že jeho problémy v zákulisí AEW stále nebyly vyřešeny.

Stone Cold Steve Austin se v rozhovoru pro Forbes vyjádřil k jeho situaci a prozradil, že si přípežitosně píše SMS zprávy se CM Punkem.

„Člověče, včera večer jsem Punkovi poslal zprávu. Nevěděl jsem, že si natrhl triceps. Nic jsem nesledoval. Nevím, co se s tím děje. S Philem si tu a tam vyměňujeme zprávy. Mluvíme spolu zřídka, asi tak jednou nebo dvakrát do roka. Mám ho rád a ani nevím, jestli jsem ho mentoroval, protože Punk je asi mnohem chytřejší než já.”

Steve Austin při rozhovoru o jeho vlivu na svět wrestlingu ocenil CM Punka za jeho pozoruhodné propagační schopnosti a výkony v ringu. Tvrzení, že on byl inspirací pro CM Punka je pro něj velký kompliment.

„Je to skvělý řečník, skvělý worker, má svůj vlastní styl, jsme jen přátelé. Vzpomínám si, že existuje moje fotka s ním z Chicaga, mého oblíbeného města, kde pracuji, mé oblíbené budovy. Myslím, že přišel dolů, kde jsme se všichni scházeli. Možná ke mně tenkrát vzhlížel, ale nevím, jestli jsem ho tak moc mentoroval, protože si myslím, že si to vybojoval sám. Naučil se to tak, jak se to naučil, a dostal se přes to vlastními zásluhami. To, že jsem ho možná mohl trochu ovlivnit, by mi lichotilo, kdyby tomu tak bylo. Ale on si kariéru udělal sám.”

Steve Austin dostal otázku o situaci CM Punka v AEW a při této příležitosti přiznal, že nemá 100% přehled o tom, co se děje v zákulisí, ani nesleduje produkt AEW.

„Nevím, jak je to se současnou situací a co dělají, protože teď se na nějaký produkt dívám jen zřídka. Sleduji všechny pay-per-view a hlavní pay-per-view, ale určitě si vydobyl pekelnou kariéru sám o sobě.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky