Byl prozrazen plán WWE pro novou frakci Braye Wyatta

Bray Wyatt

Působení Braye Wyatta ve WWE je plné vzestupů a pádů a zatím pořád nikdo netuší, kdy ho opět uvidíme v ringu. Jedno je ale jisté, WWE měla plány, že bude opět vůdcem frakce..

Mike Bennett (lépe známý jako Mike Kanellis během svého působení ve WWE) prozradil, že v roce 2019 bylo v plánu, že Wyatt bude mít svoji vlastní frakci oživlých loutek. Tento nápad pochází přímo od Paula Heymana.

„Na začátku, když se Bray Wyatt proměnil v The Fienda, byl Vince McMahon z nějakého důvodu vždycky posedlý tím, aby Bray vedl frakci - vždycky chtěl, aby vedl frakci. Byli jsme asi týden od toho, abychom to uskutečnili, kdy já a Eric Young jsme měli být součástí frakce Braye Wyatta.”

„Skutečně jsme měli být oživlými loutkami. Každá loutka měla představovat skutečnou osobu. Už si to přesně nepamatuji, mluvilo se o tom, že já budu Sister Abigail a Eric Young bude Buzzard. Tak tomu mělo být. Je to pravda.” dodal v rozhovoru pro Metro UK.

K realizaci tohoto plánu ale nakonec nedošlo a Bray Wyatt byl dokonce v roce 2020 nečekaně propuštěn. Do WWE se vrátil až loni, kdy společnost dočasně opustil Vince McMahon a do čela kreativního oddělení přišel Triple H.

Server Fightful včera informoval, že WWE měla v plánu po návratu Braye Wyatta uskutečnit myšlenku, se kterou ještě v roce 2019 přišel Paul Heyman.

Wyatt měl po WrestleManii 39 vést novou frakci, kterou měli tvořit on, Uncle Howdy, Eric Young a Alexa Bliss.

Všechno se však změnilo poté, co se Wyatt přestal před WrestleManii 39 objevovat ve WWE a trvá to dodnes. Údajně je mimo pro blíže nespecifikovanou nemoc a stále nebyl uschopněn k návratu.

WWE se však k realizaci tohoto plánu nebude moci tak úplně vrátit ani po jeho návratu, jelikož Eric Young v dubnu letošního roku opustil WWE na vlastní žádost, přičemž důvodem byla jeho neochota spolupracovat s Vincem McMahonem, který se na začátku letošního roku vrátil do WWE.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky