Příběh jak z hollywoodského filmu. The Rock koupil dům pro UFC fightera

The Rock & Themba Gorimbo

The Rock opět ukázal svou velkorysou a soucitnou stránku, když koupil dům pro bojovníka UFC Themba Gorimba. Poté, co se Gorimbo svěřil se svými finančními problémy, včetně toho, že před svým prvním vítězstvím v UFC měl na bankovním účtu pouze 7 dolarů, The Rocka jeho příběh dojal.

Gorimbo přišel o své rodiče, když mu bylo 13 let a tak přežíval, jak to jen šlo. Dokonce se snažil nelegálně těžit diamanty a pak je pašovat, při čemž málem přišel o život. V 17 letech nelegálně uprchl do Jižní Afriky, kde se dal na MMA a svůj první zápas si vyzkoušel už po 3 měsících tréninku – a vyhrál na KO během 7 sekund.

Pak se vrhl mezi profesionály, kde se mu dařilo a jeho úspěchů si všimlo i UFC, které s Gorimbem podepsalo smlouvu. Africký bojovník tak přiletěl do USA a začal trénovat na Floridě v MMA Masters gymu.

V reakci na Gorimbův plán vydražit svou výstroj, aby mohl financovat stavbu studny v jeho vesnici v Zimbabwe, se The Rock rozhodl zasáhnout a poskytnout pomoc. Koupil pro Gorimba a jeho rodinu dům, čímž jim zajistil pohodlné bydlení a už nemusí spát na gauči v tělocvičně.

The Rock má ke Gorimbovu příběhu osobní vztah, protože on sám zažil situaci, kdy měl pouze 7 dolarů, než našel úspěch ve WWE a Hollywoodu. Chápe, jaké potíže a výzvy s sebou přináší finanční nouze, a využívá svého postavení k tomu, aby vracel peníze a podporoval ty, kteří je potřebují.

The Rock ve svém tweetu Gorimbovi poblahopřál k novému domovu a povzbudil ho, aby se i nadále staral o své blízké a plnil si své sny v UFC. Gorimbo vyjádřil svou vděčnost a slíbil, že The Rock na něj bude hrdý a bude pracovat na tom, aby se stal šampionem UFC.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky