Syn Umagy nečekaně skončil v Reality of Wrestling

Umaga & Zilla Fatu

V sobotu 15. července debutoval v ringu profesionálního wrestlingu Zilla Fatu (23 let), syn zesnulého Umagy. Stalo se tak na eventu společnosti ROW, jejímž majitelem je Booker T.

To by mohlo v budoucnu také znamenat další případný přírůstek do Bloodline, jelikož Zillův otec byl součástí slavné rodiny Anoa'i, do níž patří i jeho bratranci Solo Sikoa, The Usos a Roman Reigns.

Zilla Fatu v zápase použil finisher Samoan Spike ke svému vítězství, což je finisher, který používal jeho otec a ve WWE ho aktuálně používá Solo Sikoa.

V rozhovoru po zápase potvrdil, že jeho cílem je dostat se do WWE, ale pokud jde o příběh The Bloodline, tak Fatu uvedl, že by se postavil na stranu Jeye Usa.

Booker T měl jako majitel společnosti ROW možnost sledovat tento debut z první řady.

„Bylo na něm vidět, že je velmi vyrovnaný. Jeho rychlost, jeho výbušnost tam rozhodně byla.”

WWE Hall of Famer Booker T dodal, že na show by mohla být cítit Umagova přítomnost, a odkázal tak na hvězdu WWE, která zemřela v prosinci / decembri 2009 ve věku 36 let.

„V aréně jste mohli cítit jeho tátu, to vám můžu říct hned teď, přísahám Bohu, jeho tátu jste mohli cítit přímo v aréně. Viděl jsem jeho tátu, jak sedí vedle mě. To je jedna z věcí, která se týká Umagy, ten si nenechá ujít žádnou show Reality of Wrestling. Nevynechal by žádnou show... Vím, že jsem cítil jeho přítomnost, a myslím, že Zilla ji cítil taky.”

Pre fanúšikov preto prišla prekvapivá správa, že Zilla Fatu už viac nie je súčasťou ROW, čo potvrdil priamo Booker T vo svojom podcaste.

„Lidé se nás ptali na to, kdy ho zase uvidí. Upřímně řečeno, nemůžu vám říct, kdy ho znovu uvidíte, protože už není součástí Reality of Wrestling kvůli neslučitelným rozdílům. Řekněme to takhle. Jsem si jistý, že přijímá nabídky a my mu přejeme, aby se mu v budoucnu dařilo.”

Zilla Fatu po svém debutovém utkání vyjádřil velké poděkování, že mu Booker T dal šanci, ale zároveň dodal, že ví, že předvedl pouze 81% výkon a on chce dosahovat 100% výkon.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky