Velký update o blížícím se konci kariéry Edge ve WWE

Edge

Včera jsme vás informovali, že kontrakt WWE Hall of Famera Edge a WWE vyprší už zítra 30. září / septembra. Podle všech dostupných informací nový kontrakt zatím stále nepodepsal.

PWInsider zveřejnil zprávu, která naznačuje, že jeho působení ve WWE zřejmě opravdu skončí, protože byl odstraněn ze všech interních seznamů.

Před nějakým časem byl přesunut z interního seznamu hvězd WWE na seznam „různé“, kde jsou zraněni a ti, kteří již nezápasí, ale jsou stále se společností, jako například Undertaker.

Edge byl včera odstraněn také z tohoto interního dokumentu, takže se opravdu zdá, že jeho působení ve WWE se chýlí ke konci.

V zákulisí WWE se hodně spekuluje o tom, že se chystá odejít do AEW, kde působí i jeho dobrý přítel Christian Cage, ale zatím to jsou jen spekulace.

Samotný Edge se ke své situaci veřejně vyjádřil zatím jen jednou, když na sociální síti X po svém posledním zápase v show SmackDown zveřejnil video, ve kterém dal jasně najevo, že WWE je jeho „vysněná štace" a že práci pro tuto společnost miluje.

Popřel, že by mezi ním a WWE došlo k jakémukoli konfliktu, a zápas proti Sheamusovi ve SmackDownu označil za „nejlepší večer své kariéry.”

Edge prohlásil, že neví, jestli se dá SmackDown v Torontu překonat. Tvrdil, že má prodloužení kontraktu „uloženo ve schránce, ale prostě nevím, co mám dělat.”

Člen Síně slávy WWE také jasně řekl, že ať už bude ve své kariéře dělat cokoli dalšího, dělá to proto, že ho to baví.

Nejbližší dny by nám měly definitivně zodpovědět otázku, zda Edge opravdu ve WWE skončil, případně ukončil úplně kariéru wrestlera, nebo se rozhodl zamířit do AEW.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky