Velký update o návratu The Rocka do ringu WWE na WrestleManii 40

The Rock

The Rock se během probíhající stávky v Hollywoodu vrátil do WWE během jedné epizody show SmackDown, ale skutečně šlo jen o jednorázovou záležitost.

Jeho návrat dokonce nijak nesouvisel s tím, že by WWE reálně plánovala, že bude zápasit na WrestleManii 40.

Před nějakým časem server RSN informoval, že The Rock neplánuje v současnosti zápasit na WM 40, i když to on sám naznačil.

The Rock je ovšem velmi chytrý a zkušený muž v této branži, takže jeho hlavním cílem je, aby se o něm psalo a mluvilo, což zvyšuje jeho cenu, ale zápasit na WM 40 údajně nemá v plánu.

Sports Illustrated tuto informaci víceméně potvrdil, jelikož včera informoval, že The Rock neplánuje zápasit na WM 40 a ani takovou nabídku od WWE přímo nedostal.

„Vzhledem k tomu, že společnost Endeavor bude poprvé dohlížet na tuto významnou událost WWE (myšleno WM 40), je důvod věřit, že tento ročník bude větší než kdykoli předtím. Z krátkodobého hlediska se nic nevyrovná návratu Dwayna "The Rocka" Johnsona. Ale po rozhovoru s několika zdroji blízkými WWE se ukázalo, že rozhodnutí o WrestleManii nebude stát ani padat na The Rockovi, a dokonce ani hlavní tahák není v tomto podstatným tématem. V současné době se nic takového neplánuje.

I kdyby nabídka přišla, není jisté, zda by ji Johnson vůbec přijal. Má více závazků, a pokud je součástí filmu, který se natáčí, jednoduše by nemohl riskovat zranění během zápasu.”

WWE se už zřejmě poučila z minulosti a jednoduše s návratem The Rocka nepočítá, pokud by se však on sám takto rozhodl, tak dveře bude mít určitě otevřené a WWE bude ochotna kvůli němu změnit plány pro WrestleManii 40.

Zápas Romana Reignse (c) a Codyho Rhodese na WrestleManii 40 tak zatím zřejmě zůstává stále jako prioritní plán WWE pro hlavní tahák WrestleManie 40.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky