Členka síně slávy WWE Tammy Sytch si již brzy vyslechne rozsudek za zabití pod vlivem alkoholu

Tammy Sytch kdysi a teď

Po více než roce a půl se soudní proces s Tammy Sytch, která byla obviněna ze zabití 75letého muže při řízení pod vlivem alkoholu, konečně chýlí ke konci, což může mít pro členku síně slávy WWE obrovské následky.

Server PWInsider potvrdil, že Sytch se dozví rozsudek za uvedená obvinění 27. listopadu / novembra. Kromě zabití pod vlivem alkoholu bude odsouzena také za další tři obvinění, včetně několikanásobného řízení pod vlivem alkoholu, které způsobilo zranění osobě, a řízení pod vlivem alkoholu, které způsobilo škodu na majetku.

Sytch může být za své činy odsouzena k nejméně 25 letům vězení, přičemž obžaloba údajně požaduje více než 26 let. I při případném snížení trestu za dobré chování by si Sytch musela ve vězení odsedět minimálně 4 roky.

Sytch byla poprvé zatčena v květnu 2022, dva měsíce po březnovém incidentu, kdy narazila do auta oběti. Později se ukázalo, že hladina alkoholu v její krvi třiapůlkrát překročila povolený limit, a v autě se prý po nehodě našla láhev vodky. Na Sytch, která u soudu uvedla, že po incidentu trpěla posttraumatickou stresovou poruchou, podala rodina oběti také žalobu, ale k občanskoprávní žalobě nebyly poskytnuty žádné aktuální informace.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky