Absolutně šílený příběh Kurta Anglea o jeho závislosti na lécích od bolesti

Kurt Angle vs. Brock Lesnar

WWE Hall of Famer Kurt Angle má za sebou velmi úspěšnou kariéru profesionálního wrestlera, avšak v jisté fázi svého života se dostal na cestu, která mu téměř zničila celý život.

Stal se totiž závislým na lécích proti bolesti, stalo se tak poté, co si vážně zranil krk. O této temné části svého života mluvil velmi otevřeně během nedávného rozhovoru.

„Jo, na to nejsem pyšný... Tohle je něco, co vám doktoři neřeknou. Když jsem si podruhé zranil krk, poprvé ve WWE. Potkal jsem doktora a ten mě seznámil s léky proti bolesti. Řekl mi: 'Tyhle věci jsou nejlepší na světě, budeš je milovat. Tak jsem začal brát jeden každé čtyři až šest hodin.”

„Po nějaké době si vaše tělo vybuduje toleranci a jeden už nestačí. Pak si vezmete dvě, pak dvě vedou ke čtyřem. Čtyři vedou k osmi. Než jsem si to uvědomil, bral jsem 65 Vicodinů denně. To bylo během šesti měsíců. A to mluvíme o množství, které by skoro stačilo na zabití koně. Bylo to tak zlé. A stalo se, že jsem se přestal soustředit na wrestling. Soustředil jsem se na to: 'Kde seženu drogu příště?'. Protože jsem se stal závislým - 65 Vicodinů denně.”

Angle pak potřeboval brát více léků, aby překonal abstinenční příznaky.

„A důvod, proč jsem je bral, už nebyl kvůli bolesti, ale kvůli abstinenčním účinkům. Takže když jsem si vzal 15 léků proti bolesti, za pár hodin to přestalo účinkovat a musel jsem si vzít víc. Takže jsem si jich bral víc po celý den. Každý den víc a víc po celý den.”

Během rozhovoru se Kurt Angle podělil také o tragický příběh o smrti své sestry. Zmínil se, že se tuto zprávu dozvěděl den před svým Iron Man zápasem proti Brockovi Lesnarovi. Wrestlingový veterán spolykal 20 léků proti bolesti, aby unikl bolesti ze smrti své sestry.

„Byla chvíle, kdy jsem zápasil s Chrisem nebo s kým to bylo? Brock Lesnar. V televizi jsme měli hodinový zápas. A to je smutný bod mého života. Měli jsme hodinový Iron Man Match a večer předtím jsme byli na House Show. A zrovna jsem skončil zápas a volá mi brácha a říká: 'Hele, poslouchej, sestra umřela na předávkování heroinem'. A já na to: 'Cože?' On na to: 'Jo, právě umřela. Musíš se vrátit domů, naplánovat pohřeb a všechno ostatní'.”


„Byl jsem zničený. A vzpomínám si, jak jsem se vrátil do hotelového pokoje a byl jsem zdrcený, strašně mě bolelo, když jsem myslel na svou sestru, které bylo teprve 40 let a která zemřela. Vzal jsem si dvacet prášků proti bolesti. Měl jsem je v ruce a hodil jsem si je do pusy, rozžvýkal jsem je a spolkl. Probudil jsem se až druhý den ve tři hodiny odpoledne.”

V jednu chvíli se situace ještě zhoršila a Angle byl nucen užívat 2000 léků proti bolesti měsíčně, což vedlo k tomu, že jen za léky utratil více než 7000 dolarů měsíčně.

„Dám vám příklad toho, co jsem dělal. Měl jsem 12 různých lékařů, kteří mi předepisovali 12 různých léků. A musel jsem si sestavit kalendář, protože jste nemohli chodit do stejné lékárny, takže jste museli mít 12 různých lékařů s různými lékárnami. Pořád to ale nestačilo. Tak jsem jich musel 500 koupit nelegálně z Mexika. Takže jsem kupoval 2000 léků proti bolesti měsíčně. Jen abych si udržel závislost... 7000 dolarů měsíčně. Ale nezapomeňte, že jsem vydělával hodně peněz, takže peníze nebyly problém.” řekl Kurt Angle.

Kurt Angle se naštěstí dokázal z této závislosti nakonec dostat a pokračovat v úspěšné kariéře wrestlera, i když jistou dobu to bylo mimo WWE, do které se však nakonec vrátil, kde i ukončil svou kariéru zápasem na WrestleManii 35.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky