Drew McIntyre údajně nechce podepsat nový kontrakt, uvažuje o pauze

Drew McIntyre

Nedávná informace, že Drew McIntyre se dohodl s WWE na novém kontraktu se nepotvrdila a k podpisu nového kontraktu stále nedošlo.

PWInsider informoval, že jeho kontrakt by měl vypršet krátce po WrestleManii 40, přičemž údajně je otevřen myšlence nechat kontrakt vypršet a na nějaký čas si dát pauzu.

„V poslední době jsme se dozvěděli, že McIntyre řekl svým blízkým, že je více než ochoten nechat svůj současný kontrakt vypršet, pokud to bude nutné, a dát si pauzu kvůli své rodině, protože nedávno utrpěli ztrátu sestry jeho manželky. Dozvěděli jsme se také, že McIntyre svým přátelům již dlouho tvrdí, že by rád měl možnost strávit delší čas zpátky ve Skotsku, protože už mnoho let neměl příležitost navštívit tam svou rodinu na více než krátkou dobu, protože žije na plný úvazek ve Spojených státech." uvedl PWInsider.

Uvidíme, jak situaci ohledně budoucnosti Drewa McIntyrea ovlivní situace po Survivor Series, jelikož jak jsme vás informovali, tak McIntyre naštvaně odešel hned po skončení hlavního taháku.

Wrestling Observer informoval, že narozdíl od Setha Rollinse byl hněv Drewa McIntyre skutečný a opravdu byl naštvaný z návratu CM Punka, šlo o celkové vyvrcholení jeho frustrace ze současné situace ve WWE.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky