Reakce Setha Rollinse na návrat CM Punka byla součástí příběhu. Plánuje se jejich vzájemný feud?

CM Punk & Seth Rollins

V souvislosti s návratem CM Punka na včerejším eventu WWE Survivor Series se hodně řeší především reakce Setha Rollinse, který byl očividně naštvaný a dokonce mu ukázal vulgární gesto.

To vše se stalo sice už mimo vysílání, ale přesto se jednalo o součást příběhu. Potvrdil to Wrestling Observer a také server PWT.

WWE si byla dobře vědoma toho, že Seth Rollins měl v minulosti tvrdá vyjádření na CM Punka, kterého dokonce označil za „rakovinu”.

Podle PTW to chce WWE využít k vybudování jejich vzájemného feudu a Seth Rollins to údajně vnímá, jak se může vytvořit opravdu velký příběh, kterým by se svým titulem WWE World Heavyweight šampiona mohl konečně překročit stín příběhu The Bloodline.

Přestože Seth Rollins nemusí být nadšen z návratu CM Punka, tak zdroje tvrdí, že jeho reakce byla součástí příběhu a je připraven být součástí společného feudu se CM Punkem.

Pokud jde o to, kdo bude v tomto feudu heel a kdo babyface, tak podle PWT je možné, že heelturn dostane Seth Rollins, což mohla naznačovat jeho reakce, ale také údajně přichází v úvahu možnost, že WWE to vůbec nebude striktně dělit na bayface vs. heel a nechá fanoušky, ať si vyberou, na čí stranu se v této rivalitě přidají.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky