Booker T vysvětlil, proč nepovažuje promo CM Punka v RAW za nejlepší, jaké kdy viděl

Booker T & CM Punk

CM Punk se vrátil do WWE, což vyvolalo obrovskou vlnu nadšení jeho fanoušků, kteří ho chtěli vidět zpět ve WWE už dlouhá léta.

Minulé pondělí měl své první promo ve WWE po téměř deseti letech. Booker T je ovšem názoru, že nešlo o nejlepší promo, jaké mohl CM Punk mít, což vyvolalo ze strany fanoušků kritiku.

Booker T se proto rozhodl vysvětlit, jak to myslel.

„Řekl jsem, že jeho promo nebylo nejlepší promo, jaké jsem kdy viděl, že mohlo mít více obsahu, a spousta lidí mi to vyčetla, protože jsem neřekl, že to bylo nejlepší promo na světě. Bylo to procítěné promo, to si myslím. V některých momentech se CM Punk nechal trochu unést. Znám to, když opustíte společnost a vrátíte se, zajímá vás, jak se k vám fanoušci budou chovat. Zajímá vás, jestli vás vypískají z budovy. Prostě nevíte. Pro CM Punka je způsob, jakým odešel, velmi polarizující, a pak se vrátil.”

„Dokonce i v Chicagu mohl mít ten pocit, že si říká: 'Jak to bude? Jak budou reagovat?' A pak mu dají pořádný pop. To s vámi něco udělá. To promo, které pronesl, působilo jako upřímné promo. Vypadalo to, jako by mluvil od srdce. Vypadalo to, že má napsané nějaké poznámky, ale někdy zapomenete na scénář a jdete prostě srdcem. Pro mě to nebylo nejlepší "promo", pokud jde o promo ve stylu "všem v šatně nakopu prdel", což je to, co často hledám. Nebylo to ono.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky