Randy Orton o spolupráci s Mattem Riddlem: Nebýt jeho, tak bych to tak dlouho nevydržel

Matt Riddle & Randy Orton

Randy Orton byl donucen v květnu loňského roku na 18 měsíců opustit ring kvůli vážnému zranění zad. V té době tvořil tým s dnes již bývalým wrestlerem WWE, Mattem Riddlem, který byl v září letošního roku propuštěn z WWE.

V podcastu Logana Paula prozradil, jak špatně na tom ve skutečnosti byl a že Matt Riddle mu velmi pomohl v tom, že mohl ještě tak dlouhou dobu zápasit navzdory zdravotním problémům, které měl.

„Za posledních 18 měsíců jsem toho hodně změnil. Opravdu jsem potřeboval čas. Měl jsem spoustu problémů. Nemohl jsem stát déle než pár minut, aniž by mi do nohou nevystřelila bolest. Když jsem seděl, měl jsem ploténku, která mi při každém ohnutí vyklouzla. Když jsem seděl v letadle, tak mi znecitlivěly nohy a bolest mi vystřelovala do nohou. Bylo to těžké. Ten poslední rok předtím, než jsem musel odejít kvůli zádům. Byl jsem v tag týmu s Mattem Riddlem. Musím ho pochválit, protože ten rok, co jsme spolu byli, bych nemohl být v ringu, pokud bych tam nebyl s někým, jako je on, protože on byl schopen vydržet hlavní nápor fyzické zátěže... nebýt jeho, tak bych to tak dlouho nevydržel. Měl jsem skvělé doktory, dali mě do pořádku, neprořízli mi žádný sval, což mi umožnilo vrátit se do ringu. Protože jakmile začnete řezat sval, už se to nikdy nezhojí a skončili jste. Měl jsem prostě štěstí po všech stránkách.”

Zdroje před návratem Randyho Ortona tvrdily, že i kdyby nebyl Matt Riddle propuštěn z WWE, tak společnost neměla v plánu obnovení RKBro.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky