Bobby Lashley potvrdil smíšené reakce v šatně WWE na návrat CM Punka

CM Punk & Seth Rollins

CM Punk se vrátil do WWE na prémiovém live eventu Survivor Series, což sice velkou skupinu fanoušků potěšilo, ale v zákulisí WWE to až takové nadšení nevyvolalo.

Není žádné tajemství, že jeho návrat vyvolal v šatně WWE smíšené reakce, což v nedávném rozhovoru potvrdil také Bobby Lashley, který vyjádřil svůj názor k návratu CM Punka.

„Abych byl upřímný, tak opravdu nevím. Vlastně jsem odcházel z WWE v době, kdy Punk začínal nabírat na síle. Chci říct, že tam byl, ale v té době opravdu nic nedělal .... Mluvil jsem s některými kluky, kteří ho znali - měli smíšené pocity. Někteří byli hodně proti, někteří říkali: 'No, víš co, je mi to fuk'. Ale víte co? Je to země příležitostí.”

„Pokud se vrátí a pomůže show ... je to obchodní stránka věci .... Doufám, že mu dají příležitost, aby tak nějak dokázal svou loajalitu k tomu byznysu a některým lidem tam, aby to všichni věděli - někteří odpůrci, někteří lidé, kteří nejsou příliš nadšení z toho, že tam je. Doufám, že má tuhle příležitost, aby se propracoval zpátky na vrchol ... a ne že mu dají všechno jen proto, že si možná vyjednal smlouvu, která mu to umožní.”

Bobby Lashley a CM Punk se v ringu setkali v minulosti jen jednou. V roce 2006 byli účastníky Elimination Chamber zápasu na placené akci ECW December to Dismember, která je považována za jednu z nejhorší v historii WWE.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky