Drew McIntyre prozradil, jak vnímá návrat CM Punka do WWE

Drew McIntyre & CM Punk

Ještě před tím, než se CM Punk objevil v samém závěru vysílání eventu WWE Survivor Series, tak z ringu velmi naštvaně a frustrovaně odešel Drew McIntyre. Mnozí spekulovali, že šlo právě o reakci na návrat tohoto kontroverzního muže.

Drew McIntyre se vyjádřil k návratu CM Punka v show WWE The Bump, kde řekl:

„Samozřejmě si uvědomuji, že jde o velkou hvězdu tohoto byznysu, je to obrovské jméno. Přitahuje spoustu diváků, to je jasné, když se podíváte na čísla. Já jsem člověk, který má větší přehled. Mám tendenci dívat se na důkazy, a nebudu teď zabíhat do velkých detailů, protože teď na to není čas, ale to, co jsem řekl v RAW, je, že součástí rosteru je málo lidí, kteří jsou součástí stejného rosteru jako on už roky a roky. Já jsem podepsal kontrakt, když mi bylo 22 let, ve skutečnosti mi bylo 21, když jsem podepsal kontrakt, ale v televizi jsem byl ve 22 letech v roce 2007. Strávil jsem tam roky. Byl jsem kolem toho člověka, znám ho. Vím, jaký skutečně je. Jsem si toho vědom. Je to super. Dělá to čísla. Pro tuto chvíli je to úžasné.”

„Teď budu čekat a uvidíme, protože nemůžu ovlivnit, kdo podepíše a kdo ne. Mám příběhy, které si nechám pro sebe, a v budoucnu, pokud se naše cesty zkříží, nejsem ten samý člověk, jako jsem byl v roce 2010. Jsem mnohem větší, chytřejší, zkušenější a nakopu mu zadek.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky